Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Igre gladi - Plamen, knjiga druga

Igre gladi - Plamen, knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-173-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7447

Broj strana:

275

Težina:

570 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Unatoč svim očekivanjima, šesnaestogodišnja Katniss Everdeen osvojila je sa sinom pekara Peetom Mellarkom Igre gladi. Iako je Katniss pobjedu izborila prkoseći Kapitolu i njegovim nesmiljenim pravilima, čini se da su ona i Peeta sebi i svojim obiteljima zajamčili život u sigurnosti i obilju. Po tome sudeći, trebali bi biti zadovoljni. No sve su glasnije priče o pobuni protiv moćnika, a izgleda kako su mladi suborci postali njena zaštitna lica. Kapitol će to, naravno, razgnjeviti. Kapitol se želi osvetiti.

Nakon nevjerojatnog uspjeha prvog romana u trilogiji Igre gladi – prva mjesta na svim top-listama najprodavanijih knjiga, titula knjige godine svih relevantnih časopisa, izdanja u gotovo 40 zemalja, visokobudžetna ekranizacija – Suzanne Collins nastavlja uzbudljivu priču o nenadanim junacima u alternativnoj budućnosti u kojoj su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom, a njihovi stanovnici prisiljeni su sudjelovati na okrutnim igrama. U fantastičnom prijevodu Mladena Kopjara, i s originalnom ilustracijom, Algoritam vam ponosno predstavlja jednu od najuzbudljivijih trilogija koje ste ikad imali prilike pročitati. Završni dio, Šojka rugalica, slijedi uskoro.

  • Originalni naziv: CATCHING FIRE: THE SECOND...
  • Prevodilac: Mladen Kopjar
  • Edicija: Igre gladi
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Unatoč svim očekivanjima, šesnaestogodišnja Katniss Everdeen osvojila je sa sinom pekara Peetom Mellarkom Igre gladi. Iako je Katniss pobjedu izborila prkoseći Kapitolu i njegovim nesmiljenim pravilima, čini se da su ona i Peeta sebi i svojim obiteljima zajamčili život u sigurnosti i obilju. Po tome sudeći, trebali bi biti zadovoljni. No sve su glasnije priče o pobuni protiv moćnika, a izgleda kako su mladi suborci postali njena zaštitna lica. Kapitol će to, naravno, razgnjeviti. Kapitol se želi osvetiti. Nakon nevjerojatnog uspjeha prvog romana u trilogiji Igre gladi – prva mjesta na svim top-listama najprodavanijih knjiga, titula knjige godine svih relevantnih časopisa, izdanja u gotovo 40 zemalja, visokobudžetna ekranizacija – Suzanne Collins nastavlja uzbudljivu priču o nenadanim junacima u alternativnoj budućnosti u kojoj su Sjedinjene Američke Države propale, izmučene sušom, požarima, glađu i ratom, a njihovi stanovnici prisiljeni su sudjelovati na okrutnim igrama. U fantastičnom prijevodu Mladena Kopjara, i s originalnom ilustracijom, Algoritam vam ponosno predstavlja jednu od najuzbudljivijih trilogija koje ste ikad imali prilike pročitati. Završni dio, Šojka rugalica, slijedi uskoro.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter