Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Igrati sa sobom

Igrati sa sobom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bili Ajdol


ISBN:

978-86-521-2018-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3157

Broj strana:

414

Težina:

523 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od pankera u londonskom bendu Generation X do mejnstrim megazvezde MTV-ja, Bili Ajdol ostaje do današnjeg dana legenda rokenrola. Ovo je uzbudljivo i iskreno svjedočanstvo o njegovom putu ka slavi.

U svojim memoarima legendarna superzvijezda Bili Ajdol pripovjeda nam pravu priču koja se krije iza seksa, droge i rokenrola. Igrati sa sobom obuhvata događaje i ljude koji su uticali na njegov život, muziku i karijeru, uključujući njegovo djetinjstvo u Engleskoj i SAD, godinu provedenu na Univerzitetu Saseksa, članstvo u Bromlijevskom kontigentu, vremenu koje je proveo sa Seks pistolsima, u sastavima Siouxsie and the Banshees, Chelsea i Generation X, pa sve do vrhunca pank-pop revolucije kada je doživjeo slavu. Bili Ajdol se posvetio i svojoj solo karijeri, koja je uključivala saradnju sa Stivom Stivensom i, konačno, video-spotove koji se smatraju među najuticajnijim na MTV-ju ikada. U knjizi Igrati sa sobom Bili Ajdol iznosi detalje iz svog života punog uspona i padova sa svojim nekonformističkim stavom po kojem je prepoznatljiv. Igrati sa sobom je zabavno i zanimljivo svjedočanstvo o kreativnoj energiji jednog čovjeka.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od pankera u londonskom bendu Generation X do mejnstrim megazvezde MTV-ja, Bili Ajdol ostaje do današnjeg dana legenda rokenrola. Ovo je uzbudljivo i iskreno svjedočanstvo o njegovom putu ka slavi. U svojim memoarima legendarna superzvijezda Bili Ajdol pripovjeda nam pravu priču koja se krije iza seksa, droge i rokenrola. Igrati sa sobom obuhvata događaje i ljude koji su uticali na njegov život, muziku i karijeru, uključujući njegovo djetinjstvo u Engleskoj i SAD, godinu provedenu na Univerzitetu Saseksa, članstvo u Bromlijevskom kontigentu, vremenu koje je proveo sa Seks pistolsima, u sastavima Siouxsie and the Banshees, Chelsea i Generation X, pa sve do vrhunca pank-pop revolucije kada je doživjeo slavu. Bili Ajdol se posvetio i svojoj solo karijeri, koja je uključivala saradnju sa Stivom Stivensom i, konačno, video-spotove koji se smatraju među najuticajnijim na MTV-ju ikada. U knjizi Igrati sa sobom Bili Ajdol iznosi detalje iz svog života punog uspona i padova sa svojim nekonformističkim stavom po kojem je prepoznatljiv. Igrati sa sobom je zabavno i zanimljivo svjedočanstvo o kreativnoj energiji jednog čovjeka.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter