Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Igra prijestola ll dio

Igra prijestola ll dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-470-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

d0960

Broj strana:

339

Težina:

441 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

U davna zaboravljena vremena neprirodan događaj poremetio je godišnja doba. U zemlji u kojoj ljeta mogu trajati decenijama, a zime cijelu vječnost, dolaze crni dani. Hladnoća se vraća, a smrznutim pustarama, sjeverno od Zimogroza, zlokobne i natprirodne sile se okupljaju iza zida koji štiti kraljevstvo.

U središtu sukoba je dinastija Stark od Zimgroza, pororodica oštra i tvrda kao zemlja u kojoj su se rodili i kojom vladaju, koja bježi iz užasne pustoši i hladnoće ka dalekom bogatom kraljevstvu vječnog ljeta. Ovo je priča o lordovima i damama, vojnicima i mudracima, plaćenim ubicama i kopiladima, koji žive pod sjenkom zlih predskazanja.

Tu je i zagonetna grupa ratnika sa mačevima koje nisu iskovali ljudi, pleme neustrašivih divljaka, okrutni mladi zmajev princ koji trampi sestru da bi zadobio prijesto, odlučna žena koja kreće na najokapije putovanje. Kroz mnoge zavjere, spletke, tragedije, izdaje, pobjede, teror, sudbine Starkovih, njihovih saveznika i neprijatelja gdje ništa nije sigurno u najsmrtonosnijoj igri od svih igri prijestola.

  • Prevodilac: Danko Ješić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

U davna zaboravljena vremena neprirodan događaj poremetio je godišnja doba. U zemlji u kojoj ljeta mogu trajati decenijama, a zime cijelu vječnost, dolaze crni dani. Hladnoća se vraća, a smrznutim pustarama, sjeverno od Zimogroza, zlokobne i natprirodne sile se okupljaju iza zida koji štiti kraljevstvo. U središtu sukoba je dinastija Stark od Zimgroza, pororodica oštra i tvrda kao zemlja u kojoj su se rodili i kojom vladaju, koja bježi iz užasne pustoši i hladnoće ka dalekom bogatom kraljevstvu vječnog ljeta. Ovo je priča o lordovima i damama, vojnicima i mudracima, plaćenim ubicama i kopiladima, koji žive pod sjenkom zlih predskazanja. Tu je i zagonetna grupa ratnika sa mačevima koje nisu iskovali ljudi, pleme neustrašivih divljaka, okrutni mladi zmajev princ koji trampi sestru da bi zadobio prijesto, odlučna žena koja kreće na najokapije putovanje. Kroz mnoge zavjere, spletke, tragedije, izdaje, pobjede, teror, sudbine Starkovih, njihovih saveznika i neprijatelja gdje ništa nije sigurno u najsmrtonosnijoj igri od svih igri prijestola.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter