Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Igra lava

Igra lava

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nelson de Mil


ISBN:

86-7436-192-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0132

Broj strana:

604

Težina:

757 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Na posebnom osmatračkom mestu unutar njujorškog aerodroma Džon F. Kenedi, jedinica sastavljena od pripadnika FBI-ja, CIA-e i Uprave policije Njujorka čeka jedan putnički avion iz Pariza. U Boingu 747 dvojica agenata sprovode Libijca poznatog pod nadimkom Lav, teroristu koji se predao Zapadu. Iako kontrola leta ne gubi trag ovog aviona, uskoro postaje jasno da se događa nešto strašno i sablasno. Džon Kori se iznenada nalazi usred najčudnijeg i najopasnijeg slučaja u svojoj karijeri... i suočava se s opasnošću koja preti svakom muškarcu, ženi i detetu u Americi.
Bolje nego ikada do sada, De Mil donosi živopisne, bogate likove, zaplet prepun obrta karakterističnih za njegov stil i sardonični humor kakav čitaoci od njega očekuju. Igra lava je zaista De Milova knjiga za pamćenje.

Inteligentan i vešt pripovedač
Washington Post Book World

  • Prevodilac: Nenad Dropulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Na posebnom osmatračkom mestu unutar njujorškog aerodroma Džon F. Kenedi, jedinica sastavljena od pripadnika FBI-ja, CIA-e i Uprave policije Njujorka čeka jedan putnički avion iz Pariza. U Boingu 747 dvojica agenata sprovode Libijca poznatog pod nadimkom Lav, teroristu koji se predao Zapadu. Iako kontrola leta ne gubi trag ovog aviona, uskoro postaje jasno da se događa nešto strašno i sablasno. Džon Kori se iznenada nalazi usred najčudnijeg i najopasnijeg slučaja u svojoj karijeri... i suočava se s opasnošću koja preti svakom muškarcu, ženi i detetu u Americi. Bolje nego ikada do sada, De Mil donosi živopisne, bogate likove, zaplet prepun obrta karakterističnih za njegov stil i sardonični humor kakav čitaoci od njega očekuju. Igra lava je zaista De Milova knjiga za pamćenje. Inteligentan i vešt pripovedač Washington Post Book World

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter