Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Igra

Igra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Leona Deakin


ISBN:

978-86-10-03788-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7176

Broj strana:

269

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nestala su četiri potpuna neznanca, a jedini trag je to što su na njihovoj poslednjoj poznatoj lokaciji ostavljene zlokobne rođendanske čestitke.
Tvoj poklon je igra.
Usuđuješ li se da zaigraš?
Policija isprva ne shvata slučajeve ozbiljno, smatrajući da je u pitanju samo šala. Ali porodice nestalih su očajne i uplašene i ubeđuju doktorku Blum, psihologa i privatnog detektiva, da istraži šta se dogodilo. Ona proučava živote nestalih ljudi, njihove ličnosti i ponašanje, i dolazi do šokantnog otkrića. Svi su imali mračnu stranu koju su krili, što ih čini veoma opasnim, a zločinac to očigledno koristi. I pokušava da u svoju smrtonosnu igru uvuče i nju.
Nestanaka i čestitki je sve više, a doktorka Blum ima sve manje vremena da reši misteriju i otkrije ko vuče konce. Ipak, da li zapravo i ona igra njihovu igru?

  • Originalni naziv: Gone
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nestala su četiri potpuna neznanca, a jedini trag je to što su na njihovoj poslednjoj poznatoj lokaciji ostavljene zlokobne rođendanske čestitke. Tvoj poklon je igra. Usuđuješ li se da zaigraš? Policija isprva ne shvata slučajeve ozbiljno, smatrajući da je u pitanju samo šala. Ali porodice nestalih su očajne i uplašene i ubeđuju doktorku Blum, psihologa i privatnog detektiva, da istraži šta se dogodilo. Ona proučava živote nestalih ljudi, njihove ličnosti i ponašanje, i dolazi do šokantnog otkrića. Svi su imali mračnu stranu koju su krili, što ih čini veoma opasnim, a zločinac to očigledno koristi. I pokušava da u svoju smrtonosnu igru uvuče i nju. Nestanaka i čestitki je sve više, a doktorka Blum ima sve manje vremena da reši misteriju i otkrije ko vuče konce. Ipak, da li zapravo i ona igra njihovu igru?

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter