Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Idi kuda te srce vodi

Idi kuda te srce vodi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02923-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4222

Broj strana:

149

Težina:

209 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

I kada se pred tobom otvore mnogi putevi a ti ne budeš znala kojim da kreneš, nemoj poći bilo kojim, nego sedi i sačekaj. Diši duboko i s poverenjem u sebe, onako kako si disala onog dana kada si došla na svet. Budi mirna, ćuti i slušaj svoje srce. Kada čuješ njegov glas, ustani i idi kuda te ono vodi.

U kasnu jesen 1992, u jednom mestašcetu nedaleko od Trsta, Olga oseća da je stigla na kraj životnog puta. Sama i usamljena, želi da otvori srce i dušu i ispriča svoju bolnu priču, i to osobi koju najviše voli – svojoj unuci. Svesna da je verovatno više nikada neće videti, piše joj pisma, iskreno i sa mnogo emocija, čeznući za dalekim, srećnim vremenima kada su bile nerazdvojne. Ostavlja joj u nasleđe istinu o svom životu, sve radosti, tuge, uspone i padove, tajne koje nikada ni sa kim nije podelila.

Priča sa kojom može da se poistoveti skoro svaka baka, majka, ćerka, unuka – knjiga zbog koje ćete gledati na život drugačijim očima.

  • Originalni naziv: Va dova ti porta il cuora...
  • Prevodilac: Mirjana Đukić-Vlahović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

I kada se pred tobom otvore mnogi putevi a ti ne budeš znala kojim da kreneš, nemoj poći bilo kojim, nego sedi i sačekaj. Diši duboko i s poverenjem u sebe, onako kako si disala onog dana kada si došla na svet. Budi mirna, ćuti i slušaj svoje srce. Kada čuješ njegov glas, ustani i idi kuda te ono vodi. U kasnu jesen 1992, u jednom mestašcetu nedaleko od Trsta, Olga oseća da je stigla na kraj životnog puta. Sama i usamljena, želi da otvori srce i dušu i ispriča svoju bolnu priču, i to osobi koju najviše voli – svojoj unuci. Svesna da je verovatno više nikada neće videti, piše joj pisma, iskreno i sa mnogo emocija, čeznući za dalekim, srećnim vremenima kada su bile nerazdvojne. Ostavlja joj u nasleđe istinu o svom životu, sve radosti, tuge, uspone i padove, tajne koje nikada ni sa kim nije podelila. Priča sa kojom može da se poistoveti skoro svaka baka, majka, ćerka, unuka – knjiga zbog koje ćete gledati na život drugačijim očima.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter