Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

...i živeli su srećno do kraja života...

...i živeli su srećno do kraja života...

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Wendi Paris


ISBN:

978-86-7348-262-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M0798

Broj strana:

138

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

.... I ŽIVELI SU SREĆNO DO KRAJA ŽIVOTA - Formula iz bajki za vječnu ljubav.

Ne dozvolite ikome da vam kaže da je prava ljubav samo bajka. Možete pronaći romansu vaših snova, i ova knjiga će vam pokazati kako. U bajkama kao što su Mala Sirena, Ljepotica i Zvijer, Pepeljuga, Plavobradi, Uspavana Ljepotica autorka nudi savremeni osvrt na deset klasičnih bajki, razotkrivajući iza scene ove legendarne romantične heroine da bi pokazala šta su one učinile da bi živjele srećno zauvjek. Nasuprot popularnom vjerovanju, heroine bajki nisu slabe i pasivne. One su otmjene, hrabre, optimistične žene koje znaju da je formula uspjeha u haotičnom svijetu da se drže čvrsto za svoja sopstvena uvjerenja, uprkos sudbini koja ih baca na razne strane. Iznad svega, spašava ih njihov karakter, a ne princ na belom konju.

Ova duhovita i osjećajna knjiga pokazuje ženama kako da se usmjere na sopstvenu snagu i ličnost, umjesto da pribjegavaju manipulativnim strategijama za prizemljivanje muškaraca. Savršena protivteža lošim savjetima za muvanje koji jednostavno ne funkcionišu, ovaj priručnik današnjoj ženi nudi praktične, moćne savjete koji su dokazano efikasni poslednjih 500 godina i do danas su ostali upotrebljivi.

  • Originalni naziv: Happily ever after -...
  • Prevodilac: Ira Stupar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x160
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

.... I ŽIVELI SU SREĆNO DO KRAJA ŽIVOTA - Formula iz bajki za vječnu ljubav. Ne dozvolite ikome da vam kaže da je prava ljubav samo bajka. Možete pronaći romansu vaših snova, i ova knjiga će vam pokazati kako. U bajkama kao što su Mala Sirena, Ljepotica i Zvijer, Pepeljuga, Plavobradi, Uspavana Ljepotica autorka nudi savremeni osvrt na deset klasičnih bajki, razotkrivajući iza scene ove legendarne romantične heroine da bi pokazala šta su one učinile da bi živjele srećno zauvjek. Nasuprot popularnom vjerovanju, heroine bajki nisu slabe i pasivne. One su otmjene, hrabre, optimistične žene koje znaju da je formula uspjeha u haotičnom svijetu da se drže čvrsto za svoja sopstvena uvjerenja, uprkos sudbini koja ih baca na razne strane. Iznad svega, spašava ih njihov karakter, a ne princ na belom konju. Ova duhovita i osjećajna knjiga pokazuje ženama kako da se usmjere na sopstvenu snagu i ličnost, umjesto da pribjegavaju manipulativnim strategijama za prizemljivanje muškaraca. Savršena protivteža lošim savjetima za muvanje koji jednostavno ne funkcionišu, ovaj priručnik današnjoj ženi nudi praktične, moćne savjete koji su dokazano efikasni poslednjih 500 godina i do danas su ostali upotrebljivi.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter