Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

I odjeknuše gore

I odjeknuše gore

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-688-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9214

Broj strana:

335

Težina:

1010 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U jednom afganistanskom selu davne 1952. godine siromašni Sabur pripovijeda djeci priču o dječaku kojeg je odveo demon. Sutradan će značenje te priče postati jasno – Sabur će, kako bi preživio, morati dati svoju kćerkicu jednom bogatašu u Kabulu.

Njegova će odluka odjekivati kroz potomke i poznanike obitelji u burnim desetljećima koja slijede, obilazeći cijeli svijet – od Kabula do Pariza, od San Francisca do grčkog otoka Tinosa – i neprestano se širiti, sa sve složenijim i dirljivijim posljedicama. Kroz niz priča unutar priče, ispripovijedanih s mnogih motrišta, promatrat ćemo načine na koje obiteljske veze znače skrb, ranjavanje, izdajstvo i žrtvovanje, i neprestano se podsjećati kako postupci ljudi, čak i oni naizgled nesebični, nikad nisu posve jednoznačni…

Khaled Hosseini, rođen 1965. godine u Afganistanu, diplomirani je liječnik i godinama se bavio medicinom. No, nakon golemog međunarodnog uspjeha njegova prvog romana, Goniča zmajeva, odlučio se potpuno posvetiti pisanju. Uslijedila je uspješnica Tisuću žarkih sunaca 2007., a u proljeće 2013. godine roman I odjeknuše gore, koji od objavljivanja ne silazi s ljestvica čitanosti. Algoritam vam ga, kao i prethodna dva Hosseinijeva djela, donosi u prijevodu Marka Kovačića.

  • Originalni naziv: AND THE MOUNTAINS ECHOED...
  • Prevodilac: Marko Kovačić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U jednom afganistanskom selu davne 1952. godine siromašni Sabur pripovijeda djeci priču o dječaku kojeg je odveo demon. Sutradan će značenje te priče postati jasno – Sabur će, kako bi preživio, morati dati svoju kćerkicu jednom bogatašu u Kabulu. Njegova će odluka odjekivati kroz potomke i poznanike obitelji u burnim desetljećima koja slijede, obilazeći cijeli svijet – od Kabula do Pariza, od San Francisca do grčkog otoka Tinosa – i neprestano se širiti, sa sve složenijim i dirljivijim posljedicama. Kroz niz priča unutar priče, ispripovijedanih s mnogih motrišta, promatrat ćemo načine na koje obiteljske veze znače skrb, ranjavanje, izdajstvo i žrtvovanje, i neprestano se podsjećati kako postupci ljudi, čak i oni naizgled nesebični, nikad nisu posve jednoznačni… Khaled Hosseini, rođen 1965. godine u Afganistanu, diplomirani je liječnik i godinama se bavio medicinom. No, nakon golemog međunarodnog uspjeha njegova prvog romana, Goniča zmajeva, odlučio se potpuno posvetiti pisanju. Uslijedila je uspješnica Tisuću žarkih sunaca 2007., a u proljeće 2013. godine roman I odjeknuše gore, koji od objavljivanja ne silazi s ljestvica čitanosti. Algoritam vam ga, kao i prethodna dva Hosseinijeva djela, donosi u prijevodu Marka Kovačića.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter