Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

I bog stvori dadilju

I bog stvori dadilju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-178-692-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

N5071

Broj strana:

326

Težina:

429 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,70 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Urnebesno smiješan roman što piše na koricama knjige pretjerana je emocija koja opisuje (moj) doživljaj pri čitanju knjige koja bi u najmanju ruku mogla naslovom privući sve umorne novopečene majke.

Knjiga je prepiska dviju sestara, jedne koja se netom preselila i živi u Kanadi i jedne u Engleskoj, koja svaka, pogađate, ima svoju djecu, te u skladu s njima i real-life-every-day-probleme. Unatoč naslovu, osim djece, knjiga se bavi i problemima svake prosječne kućanice, no čitava prepiska je prepovršna i ne obrađuje dovoljno likove tako da je često puta pomalo monotona u opisima svakodnevice.

Ta forma vrlo dobro prolazi kao tjedna kolumna, no u obliku romana postaje dosadna. Stoji da ima smiješnih situacija i zanimljivih detalja, a svakako je preporuka i može biti utjeha svim obiteljima koji su očajni što su, za razliku od njih, njihovi susjedi idealni.

Možda manja preporuka svima vama koji se tek spremate imati vlastitu djecu, da se ne biste predomislili i time naštetili podizanju nataliteta u Hrvata.

Svakako će dobro doći svim nenaspavanim, prezauzetim jedinkama/roditeljima koji nemaju previše koncentracije za ozbiljno štivo, i tako ih uljuljati u tuđe probleme na nezahtjevan način koji će izvući poneki smiješak na vaše lice za laku noć, dobro jutro ili dobar dan.

  • Originalni naziv: And God Created the Au...
  • Prevodilac: Maja Tančik
  • Edicija: Strani pisci
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 137x209
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Urnebesno smiješan roman što piše na koricama knjige pretjerana je emocija koja opisuje (moj) doživljaj pri čitanju knjige koja bi u najmanju ruku mogla naslovom privući sve umorne novopečene majke. Knjiga je prepiska dviju sestara, jedne koja se netom preselila i živi u Kanadi i jedne u Engleskoj, koja svaka, pogađate, ima svoju djecu, te u skladu s njima i real-life-every-day-probleme. Unatoč naslovu, osim djece, knjiga se bavi i problemima svake prosječne kućanice, no čitava prepiska je prepovršna i ne obrađuje dovoljno likove tako da je često puta pomalo monotona u opisima svakodnevice. Ta forma vrlo dobro prolazi kao tjedna kolumna, no u obliku romana postaje dosadna. Stoji da ima smiješnih situacija i zanimljivih detalja, a svakako je preporuka i može biti utjeha svim obiteljima koji su očajni što su, za razliku od njih, njihovi susjedi idealni. Možda manja preporuka svima vama koji se tek spremate imati vlastitu djecu, da se ne biste predomislili i time naštetili podizanju nataliteta u Hrvata. Svakako će dobro doći svim nenaspavanim, prezauzetim jedinkama/roditeljima koji nemaju previše koncentracije za ozbiljno štivo, i tako ih uljuljati u tuđe probleme na nezahtjevan način koji će izvući poneki smiješak na vaše lice za laku noć, dobro jutro ili dobar dan.

    Dodatne informacije

    Izdavač Naklada Ljevak
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter