Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Tras!

Tras!

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Teri Pračet


ISBN:

9788652127436

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5871

Broj strana:

427

Težina:

580 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ako Sem Vajms ne reši ubistvo izvesnog patuljka, nova bitka za dolinu Kum zapodenuće se ispred same njegove kancelarije.

Dolina Kum? Tamo su trolovi napali patuljke iz zasede ili su patuljci iz zasede napali trolove. Bilo je to daleko. Dogodilo se davno.

Ipak, ako Sem Vajms, komandant Gradske straže Ank-Morporka, ne reši ubistvo izvesnog patuljka, nova bitka za dolinu Kum zapodenuće se ispred same njegove kancelarije.

Dok mu se voljena Straža raspada i gradom se ore ratni bubnjevi, na njemu je da raspetlja svaki trag, nadmudri svakog ubicu i hrabro se zaputi u tamu u potrazi za rešenjem. Ipak, u sablasnoj pomrčini tajnog rudničkog lavirinta prokopanog ispod ulica Ank-Morporka, Vajmsa ne čeka samo jedan leš. Smrtonosna zagonetka odvlači ga duboko u bare i blatišta sujeverja, mržnje i straha - a možda čak i do same doline Kum. A tama ga prati.

Ah, da... A svakog dana u šest po podne - bez izuzetka, bez izgovora - on mora kući, jer treba sinčiću pročitati slikovnicu pod nazivom Gde mi je krava? Uz podražavanje glasova svih domaćih životinja. Kada si roditelj, ponešto se naprosto mora. Ponešto ne propuštaš. Nemaš izbora.

  • Prevodilac: Nevena Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x180
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ako Sem Vajms ne reši ubistvo izvesnog patuljka, nova bitka za dolinu Kum zapodenuće se ispred same njegove kancelarije. Dolina Kum? Tamo su trolovi napali patuljke iz zasede ili su patuljci iz zasede napali trolove. Bilo je to daleko. Dogodilo se davno. Ipak, ako Sem Vajms, komandant Gradske straže Ank-Morporka, ne reši ubistvo izvesnog patuljka, nova bitka za dolinu Kum zapodenuće se ispred same njegove kancelarije. Dok mu se voljena Straža raspada i gradom se ore ratni bubnjevi, na njemu je da raspetlja svaki trag, nadmudri svakog ubicu i hrabro se zaputi u tamu u potrazi za rešenjem. Ipak, u sablasnoj pomrčini tajnog rudničkog lavirinta prokopanog ispod ulica Ank-Morporka, Vajmsa ne čeka samo jedan leš. Smrtonosna zagonetka odvlači ga duboko u bare i blatišta sujeverja, mržnje i straha - a možda čak i do same doline Kum. A tama ga prati. Ah, da... A svakog dana u šest po podne - bez izuzetka, bez izgovora - on mora kući, jer treba sinčiću pročitati slikovnicu pod nazivom Gde mi je krava? Uz podražavanje glasova svih domaćih životinja. Kada si roditelj, ponešto se naprosto mora. Ponešto ne propuštaš. Nemaš izbora.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter