Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Mrva hrabrosti

Mrva hrabrosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7436-789-6

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1386

Broj strana:

109

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iako padova u životu ima manje nego uspona, oni su ipak tu. Jedini način da se suočite s njima jeste da budete hrabri. Pri tom ne mislimo na blefiranje, šepurenje ili motku u leđima, već na pravu hrabrost. Bredli Trevor Griv u Mrvi hrabrosti koristi svoj neposredni i neodoljivi stil kako bi vas naučio da prizovete ono najbolje u sebi i nastavite dalje.

Mrva hrabrosti je riznica duhovito-mudrih savjeta za sve koji prolaze kroz teške trenutke, kada je mnogo lakše pokriti se preko glave nego se ponovo suočiti sa svijetom. Griv nas prvo podseća na univerzalnost osjećanja straha, gubitka, bola, uznemirenosti i vonja znoja, da bi nam potom, nenametljivo i vispreno kao i uvjek, ukazao na pravi put do čeličnih živaca i nezaustavljive strasti. Znali vi to ili ne, piše on, rođeni ste s dovoljno petlje da dotaknete sve što je u životu iole bitno.

Kao i u svojim ranijim knjižicama, Griv prepliće laserski precizne opise osjećanja i korisne savjete za dizanje morala sa zabavnim fotografijama životinja, kako bi nam i time pokazao da niko nije imun na strahove. Ovaj izuzetni knjižurak savršen je za ponedeljak ujutru, za zubarsku čekaonicu, za raskid istrošene veze, za žvakanje škembića u saftu - dakle za suočavanje sa svim životnim nedaćama.

  • Prevodilac: Aleksandar Milajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x140
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iako padova u životu ima manje nego uspona, oni su ipak tu. Jedini način da se suočite s njima jeste da budete hrabri. Pri tom ne mislimo na blefiranje, šepurenje ili motku u leđima, već na pravu hrabrost. Bredli Trevor Griv u Mrvi hrabrosti koristi svoj neposredni i neodoljivi stil kako bi vas naučio da prizovete ono najbolje u sebi i nastavite dalje. Mrva hrabrosti je riznica duhovito-mudrih savjeta za sve koji prolaze kroz teške trenutke, kada je mnogo lakše pokriti se preko glave nego se ponovo suočiti sa svijetom. Griv nas prvo podseća na univerzalnost osjećanja straha, gubitka, bola, uznemirenosti i vonja znoja, da bi nam potom, nenametljivo i vispreno kao i uvjek, ukazao na pravi put do čeličnih živaca i nezaustavljive strasti. Znali vi to ili ne, piše on, rođeni ste s dovoljno petlje da dotaknete sve što je u životu iole bitno. Kao i u svojim ranijim knjižicama, Griv prepliće laserski precizne opise osjećanja i korisne savjete za dizanje morala sa zabavnim fotografijama životinja, kako bi nam i time pokazao da niko nije imun na strahove. Ovaj izuzetni knjižurak savršen je za ponedeljak ujutru, za zubarsku čekaonicu, za raskid istrošene veze, za žvakanje škembića u saftu - dakle za suočavanje sa svim životnim nedaćama.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter