Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Mapa oproštaja

Mapa oproštaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4381-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7258

Broj strana:

272

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Umetniku je dozvoljeno da uznemirava narod.

Dimitrije se vraća sa studija u rodni Mitrograd, ponosan na sebe i s velikim planovima za budućnost. Kosta, prijatelj i vajar, upozorava ga da je grad posednut i da se svuda pojavljuju duhovi, a najviše u njegovoj radionici gde za lokalne vlasti pravi biste znamenitih gradonačelnika. Dimitrijev otac slučajnim padom s krova ubija komšiju s kojim je u zavadi a sâm ostaje nepovređen, nakon čega se tokom dana pravi mrtav, a noću popravlja stvari po kući. Istovremeno, tajanstvena devojka ucenom uvlači Dimitrija u seanse prizivanja mitrogradskih aveti…

Dimitrije otkriva da ni duhovi, ni njegova porodica, a ni rodni grad nisu ono što izgleda. U prepletu gradskih laži i sopstvenih iluzija, on pronalazi nove istine i o samom sebi, a usred njih – neočekivanu i nimalo bezazlenu ljubav.

Poetskim obrtima s primesom magijskog realizma Soćanin ispisuje nesvakidašnju literarnu avanturu koja baca drugačije svetlo na našu svakodnevicu. Roman Mapa oproštaja je jedinstvena, živopisna i urnebesno-potresna priča o jedinom načinu na koji možemo da se spasemo.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Umetniku je dozvoljeno da uznemirava narod. Dimitrije se vraća sa studija u rodni Mitrograd, ponosan na sebe i s velikim planovima za budućnost. Kosta, prijatelj i vajar, upozorava ga da je grad posednut i da se svuda pojavljuju duhovi, a najviše u njegovoj radionici gde za lokalne vlasti pravi biste znamenitih gradonačelnika. Dimitrijev otac slučajnim padom s krova ubija komšiju s kojim je u zavadi a sâm ostaje nepovređen, nakon čega se tokom dana pravi mrtav, a noću popravlja stvari po kući. Istovremeno, tajanstvena devojka ucenom uvlači Dimitrija u seanse prizivanja mitrogradskih aveti… Dimitrije otkriva da ni duhovi, ni njegova porodica, a ni rodni grad nisu ono što izgleda. U prepletu gradskih laži i sopstvenih iluzija, on pronalazi nove istine i o samom sebi, a usred njih – neočekivanu i nimalo bezazlenu ljubav. Poetskim obrtima s primesom magijskog realizma Soćanin ispisuje nesvakidašnju literarnu avanturu koja baca drugačije svetlo na našu svakodnevicu. Roman Mapa oproštaja je jedinstvena, živopisna i urnebesno-potresna priča o jedinom načinu na koji možemo da se spasemo.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter