Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Gregov dnevnik 1 - Kronike Grega Heffleyja

Gregov dnevnik 1 - Kronike Grega Heffleyja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jeff Kinney


ISBN:

978-953-220-986-0

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7004

Broj strana:

223

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prije svega, da nešto raščistimo: ovo su KRONIKE, a ne dnevnik. Znam što piše na koricama, ali kad mi je mama išla ovo kupiti, IZRIČITO sam joj rekao da mi ne kupi nešto na čemu piše dnevnik. Super! Baš mi treba da me neka budala ulovi kako hodam s time i stekne pogrešan dojam.

I još nešto želim raščistiti, a to je da je to bila MAMINA ideja, a ne moja. Ali luda je ako misli da ću ja tu zapisivati svoje “osjećaje” i takve stvari. Zato ne očekujte da ću stalno pisati “Dragi dnevniče” ovo, “Dragi dnevniče” ono.

Sreća naša da Greg Heffley, junak ovih poprilično komičnih kronika, rijetko ispunjava sve što kaže. Jer biti klinac ponekad može biti prava gnjavaža. A nitko to ne zna bolje od Grega koji će se naći protiv svoje volje bačen u školsko okružje gdje su neuhranjena slabašna stvorenja primorana dijeliti hodnike s visokim i opakim klincima koji se već briju. Kako će se Greg snaći provjerite u Gregovom dnevniku u hrvatskom prijevodu Ivana Zorića i uz originalne ilustracije autora, Jeffa Kinneyja.

  • Originalni naziv: DIARY OF A WIMPY KID
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prije svega, da nešto raščistimo: ovo su KRONIKE, a ne dnevnik. Znam što piše na koricama, ali kad mi je mama išla ovo kupiti, IZRIČITO sam joj rekao da mi ne kupi nešto na čemu piše dnevnik. Super! Baš mi treba da me neka budala ulovi kako hodam s time i stekne pogrešan dojam. I još nešto želim raščistiti, a to je da je to bila MAMINA ideja, a ne moja. Ali luda je ako misli da ću ja tu zapisivati svoje “osjećaje” i takve stvari. Zato ne očekujte da ću stalno pisati “Dragi dnevniče” ovo, “Dragi dnevniče” ono. Sreća naša da Greg Heffley, junak ovih poprilično komičnih kronika, rijetko ispunjava sve što kaže. Jer biti klinac ponekad može biti prava gnjavaža. A nitko to ne zna bolje od Grega koji će se naći protiv svoje volje bačen u školsko okružje gdje su neuhranjena slabašna stvorenja primorana dijeliti hodnike s visokim i opakim klincima koji se već briju. Kako će se Greg snaći provjerite u Gregovom dnevniku u hrvatskom prijevodu Ivana Zorića i uz originalne ilustracije autora, Jeffa Kinneyja.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter