Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Homeopatija za početnike

Homeopatija za početnike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89319-05-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0343

Broj strana:

85

Težina:

233 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Da li vam se desilo da vam neko kaže da mora da vam se sve nacrta da biste zapamtili? Knjiga je napisana da bi i vama bilo lakše da upamtite zašto se neki homeopatski lijek daje nekome, na primer, zbog glavobolje, a drugom taj lijek ne odgovara.

Tako stičete odmah sliku o nekom lijeku na jednostavan i lak način. Kroz karikaturu i mali tekst, Arnika postaje odjednom dio svake kućne apoteke. Da li ste poslovni čovek, posao obavljate sjedeći i imate malo vremena da prošetate? Rad je važniji od zdravlja, stalno ste u žurbi, jer ste veoma tačni, skloni piću, kafi, cigaretama, budite se u 4h ujutru, loše spavate? E onda vam treba Nux vomica. To je glavni lijek za poslovne ljude. Objašnjenje problema u slici i reči bitće vam od pomoći za prvazilaženje akutnih tegoba u svakodnevnom životu. Unapredite zdravlje, jačajte odbrambenu sposobnost organizma, poboljšajte kvalitet života. Sve je u vašim rukama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li vam se desilo da vam neko kaže da mora da vam se sve nacrta da biste zapamtili? Knjiga je napisana da bi i vama bilo lakše da upamtite zašto se neki homeopatski lijek daje nekome, na primer, zbog glavobolje, a drugom taj lijek ne odgovara. Tako stičete odmah sliku o nekom lijeku na jednostavan i lak način. Kroz karikaturu i mali tekst, Arnika postaje odjednom dio svake kućne apoteke. Da li ste poslovni čovek, posao obavljate sjedeći i imate malo vremena da prošetate? Rad je važniji od zdravlja, stalno ste u žurbi, jer ste veoma tačni, skloni piću, kafi, cigaretama, budite se u 4h ujutru, loše spavate? E onda vam treba Nux vomica. To je glavni lijek za poslovne ljude. Objašnjenje problema u slici i reči bitće vam od pomoći za prvazilaženje akutnih tegoba u svakodnevnom životu. Unapredite zdravlje, jačajte odbrambenu sposobnost organizma, poboljšajte kvalitet života. Sve je u vašim rukama.

Dodatne informacije

Izdavač Esotheria
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter