Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

26.280

Facebook slicica

Katalog

Riba - Academia Barilla

Riba - Academia Barilla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-1475-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9549

Broj strana:

95

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice.

Ta su jela vrlo lagana, ali posebnoga okusa. Primjerice, brancin u acqua pazza, ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i hobotnica s krumpirom; ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja - usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica.

Uronite u Delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem.

Academia Barilla je svjetski pokret zaštite, razvoja i promicanja izvorne regionalne talijanske kulture i kuhinje. Vodeći se konceptom hrana je kultura, Academia Barilla nudi cjelovit pogled na Italiju.

Njihov složeni pristup uključuje:

– najsuvremeniji kulinarski centar u Parmi, Italija;
– gurmanske programe putovanja i tečajeve kuhanja uz aktivno sudjelovanje;
– najveću svjetsku talijansku gastronomsku knjižnicu i povijesnu zbirku jelovnika;
– portfelj vrhunskih umjetničkih prehrambenih proizvoda;
– svjetski certificirane kulinarske programe;
– korporativne usluge i obuku prema osobnim potrebama;
– razne aktivnosti kojima se izgrađuje tim (tzv. Team building);
– i golemu zbirku talijanskih kuharica.

  • Prevodilac: Mirta Jambrović
  • Edicija: Academia Barilla
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x155
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Uživajte u 40 privlačnih talijanskih glavnih jela od ribe, koje je za vas odabrala Academia Barilla. U ovoj ćete knjižici naći recepte za najpoznatije talijanske recepte ali i mnoge ukusne i maštovite inačice jela od kojih će vam rasti zazubice. Ta su jela vrlo lagana, ali posebnoga okusa. Primjerice, brancin u acqua pazza, ili ukusne dagnje na buzaru. Zatim, krepke sipice s graškom i hobotnica s krumpirom; ražnjići s morskim plodovima u umaku salmoriglio, ili mirisni arbun s vrganjima. Neka od jela pomno su odabrana iz golema nasljeđa regionalnih kuhinja - usoljeni bakalar prava je delikatesa za gurmane kao i gusta juha jadranskih ribara ili iverak, s osebujnim umakom od rajčica. Uronite u Delikatese Mediterana, koji je talijanska kuhinja uvijek slavila s velikim nadahnućem. Academia Barilla je svjetski pokret zaštite, razvoja i promicanja izvorne regionalne talijanske kulture i kuhinje. Vodeći se konceptom hrana je kultura, Academia Barilla nudi cjelovit pogled na Italiju. Njihov složeni pristup uključuje: – najsuvremeniji kulinarski centar u Parmi, Italija; – gurmanske programe putovanja i tečajeve kuhanja uz aktivno sudjelovanje; – najveću svjetsku talijansku gastronomsku knjižnicu i povijesnu zbirku jelovnika; – portfelj vrhunskih umjetničkih prehrambenih proizvoda; – svjetski certificirane kulinarske programe; – korporativne usluge i obuku prema osobnim potrebama; – razne aktivnosti kojima se izgrađuje tim (tzv. Team building); – i golemu zbirku talijanskih kuharica.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter