Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Džejmi Oliver i FoodTube: Ukusi Italije

Džejmi Oliver i FoodTube: Ukusi Italije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01562-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D3194

Broj strana:

128

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuhare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela.

Džejmijev italijanski mentor, kuhar Đenaro Kontaldo, sprema, kuha i jede pastu preko pedeset godina. Ova divna knjiga će, pomoću jednostavnih, sezonskih recepata, kao i svih osnova koje je neophodno znati, transformisati način na koji kuhate tjesteninu.

Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, tjestenina! Tjestenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno.
Čar tjestenine leži u tome što se sprema brzo, jednostavno i na razne načine - od jednostavnih sosova s paradajzom, kojima se samo preliju špagete, do ragua koji se kuvaju satima i jela iz peći. Može biti izuzetno lagana, ali i veoma bogata, u zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg budžeta. Recepti u ovom kuvaru su razvrstani po godišnjim dobima - ako se rukovodite ovom filozofijom, jela će vam biti ukusnija i hranljivija.
Uz recepte u ovoj knjizi, na kanalu Fud tjub možete pronaći Đenarove video-snimke i još mnogo njegovih recepata i ideja za tjestenine. Gledajte, kuhajte i uživajte!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džejmi Oliver i njegove kolege sa FoodTube kanala napravili su sjajne mini-kuhare koji sadrže recepte za najpopularnija i najkorisnija jela. Džejmijev italijanski mentor, kuhar Đenaro Kontaldo, sprema, kuha i jede pastu preko pedeset godina. Ova divna knjiga će, pomoću jednostavnih, sezonskih recepata, kao i svih osnova koje je neophodno znati, transformisati način na koji kuhate tjesteninu. Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za omiljenu italijansku, a to je, naravno, tjestenina! Tjestenina je osnova italijanske kuhinje i većina tradicionalnih italijanskih porodica konzumira je bar jednom dnevno. Čar tjestenine leži u tome što se sprema brzo, jednostavno i na razne načine - od jednostavnih sosova s paradajzom, kojima se samo preliju špagete, do ragua koji se kuvaju satima i jela iz peći. Može biti izuzetno lagana, ali i veoma bogata, u zavisnosti od godišnjeg doba i vašeg budžeta. Recepti u ovom kuvaru su razvrstani po godišnjim dobima - ako se rukovodite ovom filozofijom, jela će vam biti ukusnija i hranljivija. Uz recepte u ovoj knjizi, na kanalu Fud tjub možete pronaći Đenarove video-snimke i još mnogo njegovih recepata i ideja za tjestenine. Gledajte, kuhajte i uživajte!

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter