Detalji
Kerijen Danlop bila je među Džejmijevim prvim učenicima u restoranu Fifteen. Kuhanje je od tada njena profesija, ali i lična pasija u kojoj uživa u svom porodičnom domu. Njena strast prema dobroj, jednostavnoj hrani pristupačnih cijena isijava sa svake strane ove praktične knjige.
Ovaj sjajni priručnik sadrži 50 recepata za jela koja će u vama izazvati osjećaj kao da vas je neko od srca zagrlio - tu su recepti za prijatnu večeru, jednostavan doručak, kuhanje na veliko i uzbudljive poslastice.
Kerijen je oduvijek voljela da eksperimetiše u kuhinji, a otkako je dobila djecu, preorijentisala se na kuhanje za porodicu - nije željela da ih hranim gotovim jelima i industrijskom hranom, već onako kako su nju hranile majka i baka.
Čak i ako mislite da ne znate da kuhate, ovaj kuhar će vam otkriti da to nije teško naučiti. Dovoljno je da savladate pet recepata, nakon čega ćete steći dovoljno samopouzdanja da počnete da eksperimentišete s njima i učinite ih svojim. Kerijen vam nudi sjajne ideje koje će vam omogućiti da baš među njima otkrijete tih pet svojih.