Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Hitman 2: Silent Assassin

Hitman 2: Silent Assassin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

860610981906

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1005

Broj strana:

0

Težina:

124 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tetovirani plaćeni ubojica dočekao je i svoj drugi nastavak. U igri su ostale sve dobre stvari iz prethodnog dijela, a dodane su i neke nove, zbog kojih bi ova igra mogla dobiti nove fanove. Priča se nastavlja na događaje iz prvog dijela, kada se naš lik nakon završnog obračuna povlači iz posla.

Nakon otmice njegovog zaštitnika na početku drugog dijela, odlučuje se vratiti u Agenciju i nastaviti karijeru. Priča nas dalje vodi kroz razne misije po cijelom svijetu. Najveća novost u igri je konačno dodana save opcija, zbog koje su mnogi pokopali prvi dio. Ne možete doduše spremati poziciju neograničeno, nego sedam puta u misiji, plus bonus save opcija.

Naglasak u igri je i dalje na stealth prolaženju, makar imate sasvim dovoljan arsenal oružja na raspolaganju. Misije u većem dijelu možete prijeći na nekoliko načina, ovisi koji pristup vam se više sviđa. Jedinu poteškoću čine misije koje morate završiti u zadanom roku, tako da nemate puno vremena birati lakši put. Mapa je iznimno korisna u takvim trenucima i izvrsno je napravljena, jer na njoj vidite pozicije i kretanje svih stražara, mjesta gdje su vam važne informacije ili stvari te kretanje vašeg cilja. Oružje je i dalje isto, ali ga više ne kupujete prije svake misije, nego ga uzimate iz vašeg skloništa i sami birate koje ćete ponijeti na naredni zadatak. Ostala je i mogućnost mijenjanja odjeće, ali to ne olakšava puno situaciju, jer su neprijatelji vrlo oprezni i brzo vas otkriju.

Grafika je slična onoj iz prvog dijela, lijepa je i detaljna, a svi prostori i lokacije su realni i odgovarajući. Posebno su uvjerljivi glasovi dvoje glavnih likova, a in-game animacije su dobro napravljene, jasne i zanimljive.

Ukratko, dobra, napeta i zanimljiva igra.

Potreban vam je računar sa 128MB memorije i grafička kartica sa barem 16MB memorije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2002
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tetovirani plaćeni ubojica dočekao je i svoj drugi nastavak. U igri su ostale sve dobre stvari iz prethodnog dijela, a dodane su i neke nove, zbog kojih bi ova igra mogla dobiti nove fanove. Priča se nastavlja na događaje iz prvog dijela, kada se naš lik nakon završnog obračuna povlači iz posla. Nakon otmice njegovog zaštitnika na početku drugog dijela, odlučuje se vratiti u Agenciju i nastaviti karijeru. Priča nas dalje vodi kroz razne misije po cijelom svijetu. Najveća novost u igri je konačno dodana save opcija, zbog koje su mnogi pokopali prvi dio. Ne možete doduše spremati poziciju neograničeno, nego sedam puta u misiji, plus bonus save opcija. Naglasak u igri je i dalje na stealth prolaženju, makar imate sasvim dovoljan arsenal oružja na raspolaganju. Misije u većem dijelu možete prijeći na nekoliko načina, ovisi koji pristup vam se više sviđa. Jedinu poteškoću čine misije koje morate završiti u zadanom roku, tako da nemate puno vremena birati lakši put. Mapa je iznimno korisna u takvim trenucima i izvrsno je napravljena, jer na njoj vidite pozicije i kretanje svih stražara, mjesta gdje su vam važne informacije ili stvari te kretanje vašeg cilja. Oružje je i dalje isto, ali ga više ne kupujete prije svake misije, nego ga uzimate iz vašeg skloništa i sami birate koje ćete ponijeti na naredni zadatak. Ostala je i mogućnost mijenjanja odjeće, ali to ne olakšava puno situaciju, jer su neprijatelji vrlo oprezni i brzo vas otkriju. Grafika je slična onoj iz prvog dijela, lijepa je i detaljna, a svi prostori i lokacije su realni i odgovarajući. Posebno su uvjerljivi glasovi dvoje glavnih likova, a in-game animacije su dobro napravljene, jasne i zanimljive. Ukratko, dobra, napeta i zanimljiva igra. Potreban vam je računar sa 128MB memorije i grafička kartica sa barem 16MB memorije.

Dodatne informacije

Izdavač Eidos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter