Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Hiramov ključ - faraoni, slobodni zidari i otkriće Isusovih tajnih svitaka

Hiramov ključ - faraoni, slobodni zidari i otkriće Isusovih tajnih svitaka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788679504586

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5096

Broj strana:

384

Težina:

608 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkriće da je najvažnija inkantacija slobodnog zidarstva, govoreno još u starom Egiptu, bila je tačka preokreta šestogodišnjeg traganja za korenima izgubljenog Poretka. Kris Najt i Robert Lomas, obojica slobodni zidari, po njihovim rečima, upustili su se u istraživanja porekla masonstva. U središtu njihovog istraživanja je zagonetna ličnost, Hiram Abif zidar Solomonovog hrama, čija je smrt opisana u istoriji masonstva, mada se ne pominje u Starom zavetu. Istražujući ritual postavljanja kralja, praktikovan u Starom Egiptu četiri hiljade godina, i niza događaja od Tebe do Jerusalima, kao i otkriće jednog ubistva iz 1670., pored otkrića d

a Hiram nije nikakva mistifikacija, već stvarna ličnost, istraživači su došli do novog viđenja istorije Zapada. Zapadni svet se, po uvidima autora, razvio na staroj filozofiji sadržanoj na tajnom sistemu, koji je isplivao na površinu u tri ključna momenta u poslednje tri hiljade godina.

  • Originalni naziv: The Hiram Key
  • Prevodilac: Mia Kefer
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkriće da je najvažnija inkantacija slobodnog zidarstva, govoreno još u starom Egiptu, bila je tačka preokreta šestogodišnjeg traganja za korenima izgubljenog Poretka. Kris Najt i Robert Lomas, obojica slobodni zidari, po njihovim rečima, upustili su se u istraživanja porekla masonstva. U središtu njihovog istraživanja je zagonetna ličnost, Hiram Abif zidar Solomonovog hrama, čija je smrt opisana u istoriji masonstva, mada se ne pominje u Starom zavetu. Istražujući ritual postavljanja kralja, praktikovan u Starom Egiptu četiri hiljade godina, i niza događaja od Tebe do Jerusalima, kao i otkriće jednog ubistva iz 1670., pored otkrića d a Hiram nije nikakva mistifikacija, već stvarna ličnost, istraživači su došli do novog viđenja istorije Zapada. Zapadni svet se, po uvidima autora, razvio na staroj filozofiji sadržanoj na tajnom sistemu, koji je isplivao na površinu u tri ključna momenta u poslednje tri hiljade godina.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter