Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

HHhH

HHhH

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Laurent Binet


ISBN:

978-953-266-659-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3665

Broj strana:

400

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

43,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Himmlers Hirn heißt Heydrich – Himmlerov mozak zove se Heydrich…
Reinhard Heydrich, arhetipski nacist poznat pod nadimkom Plava Zvijer, osoba je od najvećeg Hitlerova povjerenja. Za svoje zasluge u kreiranju Konačnog rješenja dobiva novu dužnost – postaje protektor Češke i Moravske. Doselivši se u Prag, toliko je uvjeren u svoju superiornost da se vozi gradom bez pratnje, stoga postaje idealna meta Otpora, koji, premda desetkovan, još uvijek djeluje. I tako započinje operacija Antropoid: dva padobranca nakon obuke u Engleskoj iskaču iz aviona u blizini Praga i obavljaju pripreme za atentat. A iako ih u ključnom trenutku zadesi nevjerojatan peh, hrabri dvojac ne odustaje od svoje smrtonosne misije…

U svojem prvijencu kriptična naziva HHhH Laurent Binet iznosi dinamičnu priču o jednoj od najodvažnijih epizoda Pokreta otpora u Drugom svjetskom ratu na europskom tlu. Roman je intrigantna kombinacija povijesnih likova i činjenica s pričom suvremenog pripovjedača koji ponovno prolazi praškim ulicama što vode do mračne kripte svjedočeći priči koju dosad nitko nije posve rekonstruirao.

  • Originalni naziv: HHhH
  • Prevodilac: Ivana Šojat
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Himmlers Hirn heißt Heydrich – Himmlerov mozak zove se Heydrich… Reinhard Heydrich, arhetipski nacist poznat pod nadimkom Plava Zvijer, osoba je od najvećeg Hitlerova povjerenja. Za svoje zasluge u kreiranju Konačnog rješenja dobiva novu dužnost – postaje protektor Češke i Moravske. Doselivši se u Prag, toliko je uvjeren u svoju superiornost da se vozi gradom bez pratnje, stoga postaje idealna meta Otpora, koji, premda desetkovan, još uvijek djeluje. I tako započinje operacija Antropoid: dva padobranca nakon obuke u Engleskoj iskaču iz aviona u blizini Praga i obavljaju pripreme za atentat. A iako ih u ključnom trenutku zadesi nevjerojatan peh, hrabri dvojac ne odustaje od svoje smrtonosne misije… U svojem prvijencu kriptična naziva HHhH Laurent Binet iznosi dinamičnu priču o jednoj od najodvažnijih epizoda Pokreta otpora u Drugom svjetskom ratu na europskom tlu. Roman je intrigantna kombinacija povijesnih likova i činjenica s pričom suvremenog pripovjedača koji ponovno prolazi praškim ulicama što vode do mračne kripte svjedočeći priči koju dosad nitko nije posve rekonstruirao.

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter