Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Headhunters

Headhunters

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ivana Mihić


ISBN:

978-86-521-1775-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1060

Broj strana:

312

Težina:

417 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Čim su stigli, otpočeli su sa prvim djelom plana koji se sastojao od postavljanja ispisanih poruka u automobile bogataša sa spiska. Na papirima je pisalo kratko i jasno: UZEO SI OD SRBIJE, VRATI SRBIJI. Uz zahtjev bili su priloženi cifra i račun naše banke namenski otvoren u Solunu.

Nesvakidašnji roman o povezanosti biznisa, politike i glamura.

Headhunters je roman o specijalno obučenim lovcima koji u džungli savremene civilizacije pronalaze najtraženiji korporacijski plijen: vrhunske profesionalce koji kompanijama uvećavaju profit. Glavni likovi ovog romana, otac Obren i sin Filip, sa zavodljivom Minom Poleto između njih, vode agenciju Chemistry Biz Links, jednu od najmoćnijih u regionu. Njihov posao ispunjen je strašću za novcem i moći, dekadencijom i potonućem morala, opasnim igrama u kojima se zarađuju milioni, ali i dramatičnim sudbinama, vatrenim ljubavima i naglim usponima i još bržim padovima velikih igrača.

Vrtoglavi zapleti koji prate tokove krupnog kapitala i šokantna otkrića o klijenteli hedhantersa i tranzicionim profiterima vode nas u samo središte visokog biznisa i otkrivaju mračne mehanizme na kojima počiva moć današnje elite.

Uzbudljivo iskušenje za svakog čitaoca koji će u ovoj priči tragati za odgovorom na pitanje mogu li dostojanstvo i iskrena ljubav ipak biti jači od ambicije za bogatstvom i moći.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čim su stigli, otpočeli su sa prvim djelom plana koji se sastojao od postavljanja ispisanih poruka u automobile bogataša sa spiska. Na papirima je pisalo kratko i jasno: UZEO SI OD SRBIJE, VRATI SRBIJI. Uz zahtjev bili su priloženi cifra i račun naše banke namenski otvoren u Solunu. Nesvakidašnji roman o povezanosti biznisa, politike i glamura. Headhunters je roman o specijalno obučenim lovcima koji u džungli savremene civilizacije pronalaze najtraženiji korporacijski plijen: vrhunske profesionalce koji kompanijama uvećavaju profit. Glavni likovi ovog romana, otac Obren i sin Filip, sa zavodljivom Minom Poleto između njih, vode agenciju Chemistry Biz Links, jednu od najmoćnijih u regionu. Njihov posao ispunjen je strašću za novcem i moći, dekadencijom i potonućem morala, opasnim igrama u kojima se zarađuju milioni, ali i dramatičnim sudbinama, vatrenim ljubavima i naglim usponima i još bržim padovima velikih igrača. Vrtoglavi zapleti koji prate tokove krupnog kapitala i šokantna otkrića o klijenteli hedhantersa i tranzicionim profiterima vode nas u samo središte visokog biznisa i otkrivaju mračne mehanizme na kojima počiva moć današnje elite. Uzbudljivo iskušenje za svakog čitaoca koji će u ovoj priči tragati za odgovorom na pitanje mogu li dostojanstvo i iskrena ljubav ipak biti jači od ambicije za bogatstvom i moći.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter