Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Harisonov priručnik medicine 20. izdanje

Harisonov priručnik medicine 20. izdanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7478-137-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M6532

Broj strana:

1246

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

125,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svetski priručnik iz oblasti interne medicine koji vam u svakodnevnoj praksi pruža ad hoc rešenja za sve probleme vaših pacijenata!
Medicinska nauka je u stalnoj ekspanziji, a lekari su zbog velike odgovornosti vremenski ograničeni, tako da ne mogu uvek detaljno, pre ili odmah nakon susreta sa pacijentom, da pročitaju sve o bolesti i njenoj prezentaciji, kliničkoj manifestaciji i lečenju. Zbog toga je, između ostalog, 1988. godine prvi put objavljena skraćena verzija Harrison’s Principles of Internal Medicine u obliku Harisonovog priručnika.
Kao i prethodna izdanja, i ovo novo izdanje priručnika „izvučeno” je iz sadržaja Harrison’s Principles of Internal Medicine i u njemu se nalaze glavne dijagnostičke karakteristike, kliničke manifestacije i terapija za bolesti s kojima se lekari najčešće sreću u svakodnevnoj praksi. Svako poglavlje je ažurirano u odnosu na prethodno izdanje, sa značajnim revizijama, a gde je to bilo potrebno, i novim poglavljima.
Najočiglednija promena u novom izdanju Harisonovog priručnika je njegov izgled: štampan je u boji, što će čitaocu omogućiti brže traganje i pronalaženje informacija u poglavljima.
Urednici posebno insistiraju na tome da ovaj priručnik može da posluži kao dobar izvor pregledno i sažeto prikazanih informacija koje će biti korisne na licu mesta i koje će pripremiti čitaoca za dublju analizu problema.
Iz godine u godinu ovaj priručnik postaje sve popularniji - njegova popularnost i dragocenost delimično proističu i iz skraćenog formata, koji ga čini veoma korisnim prilikom postavljanja početne dijagnoze, traženja kratkog opisa patogeneze bolesti i pregleda dostupne terapije.

  • Prevodilac: Bojana Vuković
  • Izdanje: 20
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svetski priručnik iz oblasti interne medicine koji vam u svakodnevnoj praksi pruža ad hoc rešenja za sve probleme vaših pacijenata! Medicinska nauka je u stalnoj ekspanziji, a lekari su zbog velike odgovornosti vremenski ograničeni, tako da ne mogu uvek detaljno, pre ili odmah nakon susreta sa pacijentom, da pročitaju sve o bolesti i njenoj prezentaciji, kliničkoj manifestaciji i lečenju. Zbog toga je, između ostalog, 1988. godine prvi put objavljena skraćena verzija Harrison’s Principles of Internal Medicine u obliku Harisonovog priručnika. Kao i prethodna izdanja, i ovo novo izdanje priručnika „izvučeno” je iz sadržaja Harrison’s Principles of Internal Medicine i u njemu se nalaze glavne dijagnostičke karakteristike, kliničke manifestacije i terapija za bolesti s kojima se lekari najčešće sreću u svakodnevnoj praksi. Svako poglavlje je ažurirano u odnosu na prethodno izdanje, sa značajnim revizijama, a gde je to bilo potrebno, i novim poglavljima. Najočiglednija promena u novom izdanju Harisonovog priručnika je njegov izgled: štampan je u boji, što će čitaocu omogućiti brže traganje i pronalaženje informacija u poglavljima. Urednici posebno insistiraju na tome da ovaj priručnik može da posluži kao dobar izvor pregledno i sažeto prikazanih informacija koje će biti korisne na licu mesta i koje će pripremiti čitaoca za dublju analizu problema. Iz godine u godinu ovaj priručnik postaje sve popularniji - njegova popularnost i dragocenost delimično proističu i iz skraćenog formata, koji ga čini veoma korisnim prilikom postavljanja početne dijagnoze, traženja kratkog opisa patogeneze bolesti i pregleda dostupne terapije.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter