Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Hari Poter i dvorana tajni

Hari Poter i dvorana tajni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7470-457-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D0956

Broj strana:

270

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Darsijevi su bili toliko zli i odvratni da je Hari Poter jedino želio da se vrati u Hogvorts, školu za vještice i čarobnjake. Ali tek što je počeo sa pakovanjem, Hari dobija upozorenje od stvorenja po imenu Dobi koji ga opominje da, ako se vrati u školu, će nastati niz katastrofa.
I napadi su se desili. Dok je Hari na drugoj godini u Hogvortsu, snažne oluje i horori se povećavaju, uključujući drskog novog profesora Gilderoja Lokharta, duha zvanog Jecajuća Mirta koji proganja u ženskim toaletima, i nepoželjnu pažnju Džini, mlađe sestre Rona Vizlija.
Ali sve su to sitne muke, jer pravi problemi tek nastaju, i neko ili nešto počinje učenike Hogvortsa da gura ka stijeni. Da li je to Drako Melfroj, najotrovniji rival? Da li je to možda Hagrid čija je prošlost otkrivena? Ili je to neko u koga svi u Hogvortsu sumnjaju- sam Hari Poter?

  • Prevodilac: Vesna Roganović, Draško Roganović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 138x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Darsijevi su bili toliko zli i odvratni da je Hari Poter jedino želio da se vrati u Hogvorts, školu za vještice i čarobnjake. Ali tek što je počeo sa pakovanjem, Hari dobija upozorenje od stvorenja po imenu Dobi koji ga opominje da, ako se vrati u školu, će nastati niz katastrofa. I napadi su se desili. Dok je Hari na drugoj godini u Hogvortsu, snažne oluje i horori se povećavaju, uključujući drskog novog profesora Gilderoja Lokharta, duha zvanog Jecajuća Mirta koji proganja u ženskim toaletima, i nepoželjnu pažnju Džini, mlađe sestre Rona Vizlija. Ali sve su to sitne muke, jer pravi problemi tek nastaju, i neko ili nešto počinje učenike Hogvortsa da gura ka stijeni. Da li je to Drako Melfroj, najotrovniji rival? Da li je to možda Hagrid čija je prošlost otkrivena? Ili je to neko u koga svi u Hogvortsu sumnjaju- sam Hari Poter?

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter