Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Hammer & Sickle

Hammer & Sickle

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nival


ISBN:

4015756112965

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4391

Broj strana:

0

Težina:

187 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,30 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Hammer & Sickle je turn based strategija u kojoj iz ptičje perspektive vodimo tim likova različitih sposobnosti. Sustav mrvicu koketira s RPG-om kao žanrom, uglavnom u pogledu karakteristika likova koji kroz igru dobivaju iskustvo i nove skillove, ali biti će i nešto razgovaranja i odabiranja alternativnih puteva.

Hammer & Sickle se, kao i prethodnik, orijentira na vođenje tima vojnika koje možete opremiti solidnim arsenalom, nudi mogućnost temeljite destrukcije mapa te se gleda iz ptičje perspektive.

Sama borba je izvedena vrlo detaljno i nudi pregršt opcija. Kao što se lako može pogoditi, osnova svega su Action Pointsi koji se na početku poteza dodjeljuju svakom liku te zatim iste možete trošiti na kretanje i pucanje. Likovi u timu se mogu kretati na više načina, od trčanja do puzanja, a za svaku pohvalu je strafe opcija koja se ne viđa često u igrama ovog tipa.

Igra se nalazi u lusuznom tvrdom teškom pakovanju.

Da bi set igrali treba vam Grafička sa podrškom za DX9 i 512MB RAM.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Engleski jezik
  • Vrsta uveza: CD kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x190
  • Zemlja porijekla: Velika Britanija
  • Stanje: Nova

Detalji

Hammer & Sickle je turn based strategija u kojoj iz ptičje perspektive vodimo tim likova različitih sposobnosti. Sustav mrvicu koketira s RPG-om kao žanrom, uglavnom u pogledu karakteristika likova koji kroz igru dobivaju iskustvo i nove skillove, ali biti će i nešto razgovaranja i odabiranja alternativnih puteva. Hammer & Sickle se, kao i prethodnik, orijentira na vođenje tima vojnika koje možete opremiti solidnim arsenalom, nudi mogućnost temeljite destrukcije mapa te se gleda iz ptičje perspektive. Sama borba je izvedena vrlo detaljno i nudi pregršt opcija. Kao što se lako može pogoditi, osnova svega su Action Pointsi koji se na početku poteza dodjeljuju svakom liku te zatim iste možete trošiti na kretanje i pucanje. Likovi u timu se mogu kretati na više načina, od trčanja do puzanja, a za svaku pohvalu je strafe opcija koja se ne viđa često u igrama ovog tipa. Igra se nalazi u lusuznom tvrdom teškom pakovanju. Da bi set igrali treba vam Grafička sa podrškom za DX9 i 512MB RAM.

Dodatne informacije

Izdavač CDV
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter