Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Hajduk u četiri slike

Hajduk u četiri slike

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4371-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7053

Broj strana:

312

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Osmi nastavak legende o Hajduku.

Jugoslav je briljirao. Prvi put je bio otvoren, ne stideći se iskrenih osećanja. Goreo je. Ali nije sagoreo. Taj malac je zaista pesnik.

Tajana je, naprotiv, bila zatvorena. Nesigurna. Nevoljno je i potpuno nezainteresovano otaljala svoj nastup. Ni traga od njenog najjačeg oružja: emocije.

Hajdukova porodica prelazi u stan. Ovoga puta – u njihov stan. Dok se pakuju, Hajduk nailazi na kutiju u kojoj su sećanja. Iz nje uzima nekoliko slika...

Četiri fotografije, tri naratora, dve generacije – jedan sjajan roman!

Gligorije Pecikoza Hajduk danas je čuveni pisac, a u nekoliko prikazanih događaja vidimo kako iskreno govori o sebi kao stvaraocu i kao vaspitaču. Naročito o tome kako brine o dvoje mladih i talentovanih pesnika, Tajani i Jugoslavu.

Još jedna maestralna priča o odrastanju, o traganju za životnim pozivom i dubini osećanja koja nas oblikuju, o rečima koje najbolje oslikavaju šta nas tišti i šta formira našu ličnost.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Osmi nastavak legende o Hajduku. Jugoslav je briljirao. Prvi put je bio otvoren, ne stideći se iskrenih osećanja. Goreo je. Ali nije sagoreo. Taj malac je zaista pesnik. Tajana je, naprotiv, bila zatvorena. Nesigurna. Nevoljno je i potpuno nezainteresovano otaljala svoj nastup. Ni traga od njenog najjačeg oružja: emocije. Hajdukova porodica prelazi u stan. Ovoga puta – u njihov stan. Dok se pakuju, Hajduk nailazi na kutiju u kojoj su sećanja. Iz nje uzima nekoliko slika... Četiri fotografije, tri naratora, dve generacije – jedan sjajan roman! Gligorije Pecikoza Hajduk danas je čuveni pisac, a u nekoliko prikazanih događaja vidimo kako iskreno govori o sebi kao stvaraocu i kao vaspitaču. Naročito o tome kako brine o dvoje mladih i talentovanih pesnika, Tajani i Jugoslavu. Još jedna maestralna priča o odrastanju, o traganju za životnim pozivom i dubini osećanja koja nas oblikuju, o rečima koje najbolje oslikavaju šta nas tišti i šta formira našu ličnost.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter