Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Grička vještica II - Malleus Maleficarum

Grička vještica II - Malleus Maleficarum

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-7770-80-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9160

Broj strana:

533

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kako je dobro poznato, oko 1910. novinarka i spisateljica poslušala je savjet biskupa Strossmayera te počela pisati povijesne romane temeljene na arhivskoj građi koji su objavljivani u dnevnom ritmu i postizali vrtoglavu nakladu. Strossmayerove namjere bile su jasne, objavom takvih romana čitateljsku bi se publika odvukla od tada popularnih njemačkih romana, a ujedno bi se popularizirala hrvatska književnost, jezik i povijest. No, ni on nije mogao predvidjeti koliki će razmjeri uspjeha biti. Zagorkini romani i tijekom idućih desetljeća ostali su iznimno popularni, pa je tako u proljeće 2012., kad je serijal “Grička vještica” ponovno dospio na kioske u izdanju Jutarnjeg lista, prvi nastavak, u nakladi od 25 tisuća primjeraka, rasprodan gotovo u jednom danu.
Radnja romana smještena je u 18. stoljeće, a prati sudbinu lijepe, hrabre i iskrene kontese Nere te njezine ljubavi, kapetana Siniše.

Povijesna priča začinjena je ljubavnim zapletima, ispričana je kroz šest svezaka:
1. Kontesa Nera
2. Malleus maleficarum
3. Suparnica Marije Terezije 1. dio
4. Suparnica Marije Terezije 2. dio
5. Dvorska kamarila Marije Terezije
6. Buntovnik na prijestolju.

  • Edicija: Grička vještica
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kako je dobro poznato, oko 1910. novinarka i spisateljica poslušala je savjet biskupa Strossmayera te počela pisati povijesne romane temeljene na arhivskoj građi koji su objavljivani u dnevnom ritmu i postizali vrtoglavu nakladu. Strossmayerove namjere bile su jasne, objavom takvih romana čitateljsku bi se publika odvukla od tada popularnih njemačkih romana, a ujedno bi se popularizirala hrvatska književnost, jezik i povijest. No, ni on nije mogao predvidjeti koliki će razmjeri uspjeha biti. Zagorkini romani i tijekom idućih desetljeća ostali su iznimno popularni, pa je tako u proljeće 2012., kad je serijal “Grička vještica” ponovno dospio na kioske u izdanju Jutarnjeg lista, prvi nastavak, u nakladi od 25 tisuća primjeraka, rasprodan gotovo u jednom danu. Radnja romana smještena je u 18. stoljeće, a prati sudbinu lijepe, hrabre i iskrene kontese Nere te njezine ljubavi, kapetana Siniše. Povijesna priča začinjena je ljubavnim zapletima, ispričana je kroz šest svezaka: 1. Kontesa Nera 2. Malleus maleficarum 3. Suparnica Marije Terezije 1. dio 4. Suparnica Marije Terezije 2. dio 5. Dvorska kamarila Marije Terezije 6. Buntovnik na prijestolju.

Dodatne informacije

Izdavač Jutarnji list
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter