Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Grad tajni

Grad tajni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-8652-106-523

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3871

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autor knjiga Beograd ispod Beograda, Masonski simboli u Beogradu i Tajne Novog Beograda. Jedna od najvećih tajni Balkana je ona o grobu hunskog vojskovođe Atile, koji je sahranjen na dnu rijeke da mu niko nikada ne pronađe grob. Potraga za njim traje sve dok takva legenda živi, a tragači su sve uporniji bez obzira što tajna izmiče sve dublje u istorijsku tminu. Beogradskog novinara, stručnjaka za tajnu istoriju, angažuje bogati Amerikanac da bude član ekipe koja će krenuti u potragu za Atilinim grobom.

Ali tajna Atilinog viječnog počivališta nije jedina tajna koja će ih pratiti na tom putu, to je samo početak nečeg većeg i mističnijeg, ključa svih tajni. Ko su članovi tajnog društva, vlasnici istorije ili njene tajne? Zašto je kralj Aleksandar Karađorđević držao u ruci masonski čekić dok je rušio drevni grad Žrnov na Avali da bi napravio spomenik Neznanom junaku?

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor knjiga Beograd ispod Beograda, Masonski simboli u Beogradu i Tajne Novog Beograda. Jedna od najvećih tajni Balkana je ona o grobu hunskog vojskovođe Atile, koji je sahranjen na dnu rijeke da mu niko nikada ne pronađe grob. Potraga za njim traje sve dok takva legenda živi, a tragači su sve uporniji bez obzira što tajna izmiče sve dublje u istorijsku tminu. Beogradskog novinara, stručnjaka za tajnu istoriju, angažuje bogati Amerikanac da bude član ekipe koja će krenuti u potragu za Atilinim grobom. Ali tajna Atilinog viječnog počivališta nije jedina tajna koja će ih pratiti na tom putu, to je samo početak nečeg većeg i mističnijeg, ključa svih tajni. Ko su članovi tajnog društva, vlasnici istorije ili njene tajne? Zašto je kralj Aleksandar Karađorđević držao u ruci masonski čekić dok je rušio drevni grad Žrnov na Avali da bi napravio spomenik Neznanom junaku?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter