Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Normativi i standardi rada u građevinarstvu 5 (Elektroinstalacije 5 + disketa)

Normativi i standardi rada u građevinarstvu 5 (Elektroinstalacije 5 + disketa)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-395-050-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

b2190

Broj strana:

396

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

68,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Izdavačka kuća Građevinska knjiga osnovana je 1948. godine i u toku svog postojanja od skoro šest decenija predstavlja prvog među jednakim izdavačima po pitanju stručne literature (građevina, arhitektura, elektrotehnika, hidrotehnika, leksikografija i dr.). Izdavanjem tehničkih propisa, normativa i standarda u šest knjiga koje su obuhvatile oblast građevine - od visokogradnje, zanatsko završnih radova, elektroinstalacija, instalacija i niskogradnje stvorili smo robnu marku.


Iz neophodne potrebe da se proizvodni procesi mogu planski regulisati i kontrolisati u tehnološkim celinama i fazama, kao i potrebe da se stvori zajednički jezik svih učesnika u proizvodnom procesu, kako unutar izvođačkih organizacija, tako i sa projektantskim organizacijama i investitorima, nastala je ova knjiga koja teži da u realnim okvirima tekuće radove u elektroinstalaterskim radovima standardizuje i normira.
Ova zbirka normativa električnih instalacija namenjena je široj primeni. Ona se može koristiti kako za klasičnu, tako i za elektronsku - računarsku obradu podataka.
Na preko 400 strana, u formatu A4, u tvdom povezu, nalaze se informacije o normativima utroška vremena i materijala za električne instalacije, jake struje, slabe struje, gromobranske instalacije, razvodna postrojenja i uređaje.
Uz knjigu se poklanja i CD-e sa sadržajem knjige i programima za rad sa bazama normativa i standarda rada.

  • Izdanje: 4
  • Godina: 2002
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x300
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Izdavačka kuća Građevinska knjiga osnovana je 1948. godine i u toku svog postojanja od skoro šest decenija predstavlja prvog među jednakim izdavačima po pitanju stručne literature (građevina, arhitektura, elektrotehnika, hidrotehnika, leksikografija i dr.). Izdavanjem tehničkih propisa, normativa i standarda u šest knjiga koje su obuhvatile oblast građevine - od visokogradnje, zanatsko završnih radova, elektroinstalacija, instalacija i niskogradnje stvorili smo robnu marku. Iz neophodne potrebe da se proizvodni procesi mogu planski regulisati i kontrolisati u tehnološkim celinama i fazama, kao i potrebe da se stvori zajednički jezik svih učesnika u proizvodnom procesu, kako unutar izvođačkih organizacija, tako i sa projektantskim organizacijama i investitorima, nastala je ova knjiga koja teži da u realnim okvirima tekuće radove u elektroinstalaterskim radovima standardizuje i normira. Ova zbirka normativa električnih instalacija namenjena je široj primeni. Ona se može koristiti kako za klasičnu, tako i za elektronsku - računarsku obradu podataka. Na preko 400 strana, u formatu A4, u tvdom povezu, nalaze se informacije o normativima utroška vremena i materijala za električne instalacije, jake struje, slabe struje, gromobranske instalacije, razvodna postrojenja i uređaje. Uz knjigu se poklanja i CD-e sa sadržajem knjige i programima za rad sa bazama normativa i standarda rada.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter