Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

200 lepih kuća

200 lepih kuća

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Avram Krstić


ISBN:

86-395-0510-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

treba provjera

Šifra:

V1709

Broj strana:

200

Težina:

504 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

67,50 KM
treba provjera

Kategorije:

Sadržaj:

Pred Vama je druga knjiga iz edicije SVE KUĆE SVETA u izdanju Građevinske knjige. Prethodna 200 LEPIH KUĆA ZA 21 VEK imala je dobar odziv čitalaca - budućih graditelja. Knjiga obuhvata 200 lijepih kuća sa područja Njemačke, Francuske, Italije, Švajcarske i Grčke, zemalja čije građevinsko umijeće ima veliku primjenu na našim prostorima, zahvaljujući, prije svega, velikom broju naših radnika na privremenom radu. Značajna novina u ovom drugom izdanju jeste dodatak 20 novih kuća, čime je broj sa prethodnih 180 zaokružen na cifru od 200 projekata.

Svaka kuća predstavljena je izgledom u koloru sa karakterističnim osnovama, dimenzijama objekta, površinom svake prostorije, ukupnom površinom, obradom i padom krovne konstrukcije.
Pored svih osnovnih karakteristika, knjiga na kraju posjeduje i prilog u vidu ABC-ede izgradnje. To su upustva kako da kvalitetno sami napravite svoj dom, a da pri tom ne pogriješite kod orijentacije, hidroizolacije, termoizolacije, dimnjaka, kamina, konstrukcije, zimske bašte itd.

  • Edicija: Sve kuće sveta
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x297
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred Vama je druga knjiga iz edicije SVE KUĆE SVETA u izdanju Građevinske knjige. Prethodna 200 LEPIH KUĆA ZA 21 VEK imala je dobar odziv čitalaca - budućih graditelja. Knjiga obuhvata 200 lijepih kuća sa područja Njemačke, Francuske, Italije, Švajcarske i Grčke, zemalja čije građevinsko umijeće ima veliku primjenu na našim prostorima, zahvaljujući, prije svega, velikom broju naših radnika na privremenom radu. Značajna novina u ovom drugom izdanju jeste dodatak 20 novih kuća, čime je broj sa prethodnih 180 zaokružen na cifru od 200 projekata. Svaka kuća predstavljena je izgledom u koloru sa karakterističnim osnovama, dimenzijama objekta, površinom svake prostorije, ukupnom površinom, obradom i padom krovne konstrukcije. Pored svih osnovnih karakteristika, knjiga na kraju posjeduje i prilog u vidu ABC-ede izgradnje. To su upustva kako da kvalitetno sami napravite svoj dom, a da pri tom ne pogriješite kod orijentacije, hidroizolacije, termoizolacije, dimnjaka, kamina, konstrukcije, zimske bašte itd.

Dodatne informacije

Izdavač Građevinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter