Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Gozba vrana - drugi dio

Gozba vrana - drugi dio

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-850-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3380

Broj strana:

360

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vrane se goste na žrtvama ratnih zgarišta – i roje na neočekivanim mjestima. Željezno je otočje steklo novoga kralja, čovjeka koji je poslao brata na zadatak koji bi mogao uzdići kuću Greyjoy najviše dosad. Princ Dornea obuzdao je prijetnje strateškom savezu s kućom Lannister, ali i njegove misli skreću prema istoku. A Brienne će u svojoj potrazi naići na neočekivanu pogibelj.

Daleko od Kraljeva Grudobrana kuju se urote koje će mu zaprijetiti. U njemu će za to vrijeme nagomilani dugovi krune prisiliti Cersei na nagodbu čije posljedice još ne može sagledati.

Gozba vrana donosi priče dijela likova Pjesme Leda i Vatre, uglavnom smještenih na južnom i zapadnom dijelu Zapadnih Zemalja. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio četvrtog nastavka globalnog književnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Vrane se goste na žrtvama ratnih zgarišta – i roje na neočekivanim mjestima. Željezno je otočje steklo novoga kralja, čovjeka koji je poslao brata na zadatak koji bi mogao uzdići kuću Greyjoy najviše dosad. Princ Dornea obuzdao je prijetnje strateškom savezu s kućom Lannister, ali i njegove misli skreću prema istoku. A Brienne će u svojoj potrazi naići na neočekivanu pogibelj. Daleko od Kraljeva Grudobrana kuju se urote koje će mu zaprijetiti. U njemu će za to vrijeme nagomilani dugovi krune prisiliti Cersei na nagodbu čije posljedice još ne može sagledati. Gozba vrana donosi priče dijela likova Pjesme Leda i Vatre, uglavnom smještenih na južnom i zapadnom dijelu Zapadnih Zemalja. Algoritam i Jutarnji list, u suradnji s televizijskom mrežom HBO Adria, s ponosom vam predstavljaju drugi dio četvrtog nastavka globalnog književnog fenomena koji je poslužio kao predložak za HBO-ovu omiljenu seriju Igra prijestolja.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter