Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Gospodari mora 1 - Brodovi Rima

Gospodari mora 1 - Brodovi Rima

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džon Stak


ISBN:

978-8677104887

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3264

Broj strana:

319

Težina:

422 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada Kartaginjani na pedeset zastrašujućih ratnih galija budu doplovili do Sicilije, Rim, koji je dotad nosio samo titulu najmoćnije kopnene sile, biće primoran da prvi put izgradi sopstvenu flotu. Na opasnim talasima mora, političkih sukoba i previranja, rimski kapetan Atik i njegov prijatelj centurion Septim moraće da prebrode mnogobrojne prepreke kako bi pomogli Republici da se odbrani od Puna.

Prije nego što se suoče s vještom, surovom i nadmoćnijom kartaginskom mornaricom, njih dvojica moraće da pomire zavađene strane u Senatu, ubijede čuvene rimske legije da usvoje nove ratne tehnike i izbore se s uvriježenim predrasudama da su svi došljaci građani drugog reda.

Da li će, suočeni s nadmoćnim neprijateljem s druge strane Sredozemlja, Atik i Septim uspjeti da pobijede i unutrašnje neprijatelje Rima i da uz pomoć šačice neiskusnih mornara i nenadahnutih legionara sagrade sopstvenu flotu i tako pomognu Rimu da zavlada i morima?

Odgovor se krije u Brodovima Rima, koji će na granici dva moćna carstva proći kroz mnogo veličanstvenih pomorskih bitaka, kako bi dokazali da Rimljani mogu da zagospodare i morima.

  • Originalni naziv: THE CAPTAIN OF ROME
  • Prevodilac: Bašić Palković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada Kartaginjani na pedeset zastrašujućih ratnih galija budu doplovili do Sicilije, Rim, koji je dotad nosio samo titulu najmoćnije kopnene sile, biće primoran da prvi put izgradi sopstvenu flotu. Na opasnim talasima mora, političkih sukoba i previranja, rimski kapetan Atik i njegov prijatelj centurion Septim moraće da prebrode mnogobrojne prepreke kako bi pomogli Republici da se odbrani od Puna. Prije nego što se suoče s vještom, surovom i nadmoćnijom kartaginskom mornaricom, njih dvojica moraće da pomire zavađene strane u Senatu, ubijede čuvene rimske legije da usvoje nove ratne tehnike i izbore se s uvriježenim predrasudama da su svi došljaci građani drugog reda. Da li će, suočeni s nadmoćnim neprijateljem s druge strane Sredozemlja, Atik i Septim uspjeti da pobijede i unutrašnje neprijatelje Rima i da uz pomoć šačice neiskusnih mornara i nenadahnutih legionara sagrade sopstvenu flotu i tako pomognu Rimu da zavlada i morima? Odgovor se krije u Brodovima Rima, koji će na granici dva moćna carstva proći kroz mnogo veličanstvenih pomorskih bitaka, kako bi dokazali da Rimljani mogu da zagospodare i morima.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter