Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Gospa od rijeke

Gospa od rijeke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-324-547-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9865

Broj strana:

490

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

7,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Gospa od rijeke snažan je i očaravajući roman koji obiluje strašću i legendama, i u kojemu autorica pripovijeda priču o majci Bijele kraljice, neustrašivoj lady Rivers,.
Kao potomak riječne božice Meluzine, Jacquetta je naslijedila dar i sposobnost gledanja u budućnost. Tijekom posjeta stricu upoznaje Ivanu Orleansku, neobičnu i hrabru mladu ženu koja će uskoro završiti na lomači pod optužbom da je vještica.
Udavši se za vojvodu od Bedforda, engleskog regenta u Francuskoj, Jacquetta se upoznaje s tajanstvenim svijetom znanja i alkemije. Kao mlada i bogata udovica, nakon iznenadne vojvodine smrti potajno se udaje za njegovog paža, zanosnog Richarda Woodvillea. Njih se dvoje vraćaju u Englesku na dvor kralja Henrika VI. gdje Jacquetta postaje bliska i odana prijateljica novoj kraljici.
Woodvilleovi uskoro nalaze svoje mjesto u samom srcu lankasterskog dvora, iako Jacquetta osjeća da u engleskom narodu sve više raste nezadovoljstvo, a tu je i opasnost od protivnika iz kraljevske obitelji. Jacquetta se bori za svojega kralja i kraljicu, ali i za svoju kćer Elizabeth, za koju predviđa neočekivanu i jedinstvenu budućnost. I tako se kolo sreće okreće, a s njime i sudbina engleskog prijestolja na koje dolazi bijela ruža Yorka.

  • Originalni naziv: The Lady of the Rivers...
  • Prevodilac: Mirjana Valent
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x195
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Gospa od rijeke snažan je i očaravajući roman koji obiluje strašću i legendama, i u kojemu autorica pripovijeda priču o majci Bijele kraljice, neustrašivoj lady Rivers,. Kao potomak riječne božice Meluzine, Jacquetta je naslijedila dar i sposobnost gledanja u budućnost. Tijekom posjeta stricu upoznaje Ivanu Orleansku, neobičnu i hrabru mladu ženu koja će uskoro završiti na lomači pod optužbom da je vještica. Udavši se za vojvodu od Bedforda, engleskog regenta u Francuskoj, Jacquetta se upoznaje s tajanstvenim svijetom znanja i alkemije. Kao mlada i bogata udovica, nakon iznenadne vojvodine smrti potajno se udaje za njegovog paža, zanosnog Richarda Woodvillea. Njih se dvoje vraćaju u Englesku na dvor kralja Henrika VI. gdje Jacquetta postaje bliska i odana prijateljica novoj kraljici. Woodvilleovi uskoro nalaze svoje mjesto u samom srcu lankasterskog dvora, iako Jacquetta osjeća da u engleskom narodu sve više raste nezadovoljstvo, a tu je i opasnost od protivnika iz kraljevske obitelji. Jacquetta se bori za svojega kralja i kraljicu, ali i za svoju kćer Elizabeth, za koju predviđa neočekivanu i jedinstvenu budućnost. I tako se kolo sreće okreće, a s njime i sudbina engleskog prijestolja na koje dolazi bijela ruža Yorka.

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter