Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Goli kuhar

Goli kuhar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jamie Oliver


ISBN:

953-220-095-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6581

Broj strana:

249

Težina:

1019 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nema nadarenijeg, jednostavnijeg ili uzbudljivijeg mladog kuhara u Velikoj Britaniji od Jamieja Olivera. Pun strasti kad je hrana u pitanju, Jamie je počeo kuhati još kao osmogodišnjak. Istovremeno karizmatičan i svakom blizak, već je radio s nekima od najvećih imena britanskog kuhanja.

U Golom Kuharu Jamie primjenjuje svoj princip ogoli recept do kosti prije upotrebe na sva jela: od salate do pečenja, do deserta do tjestenine. On je stvorio nepogrešiv izbor jednostavnih, bogatih i slasnih recepata u kojima spaja jake okuse i svježe sastojke.
Istovremeno izbjegava kuharski žargon i sve dugotrajne ili komplicirane postupke koji nisu baš neophodni. Ova će se knjiga svidjeti svima: od ljubitelja dobre, jednostavne i moderne hrane, do onih koji žele pripremati kulinarske fantazije, a nemaju želje kuhati cijelu noć.
Goli Kuhar daje ljudima sigurnost i uči ih kako u kuhanju uživati, a jela koja Jamie pravi mogu pripremiti svi, sami kod kuće – čak i oni koji se kuhinje boje – i to tako da budu jednako slasna kao što izgledaju na slici.

  • Originalni naziv: NAKED CHEF
  • Prevodilac: Dražen Čulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x250
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nema nadarenijeg, jednostavnijeg ili uzbudljivijeg mladog kuhara u Velikoj Britaniji od Jamieja Olivera. Pun strasti kad je hrana u pitanju, Jamie je počeo kuhati još kao osmogodišnjak. Istovremeno karizmatičan i svakom blizak, već je radio s nekima od najvećih imena britanskog kuhanja. U Golom Kuharu Jamie primjenjuje svoj princip ogoli recept do kosti prije upotrebe na sva jela: od salate do pečenja, do deserta do tjestenine. On je stvorio nepogrešiv izbor jednostavnih, bogatih i slasnih recepata u kojima spaja jake okuse i svježe sastojke. Istovremeno izbjegava kuharski žargon i sve dugotrajne ili komplicirane postupke koji nisu baš neophodni. Ova će se knjiga svidjeti svima: od ljubitelja dobre, jednostavne i moderne hrane, do onih koji žele pripremati kulinarske fantazije, a nemaju želje kuhati cijelu noć. Goli Kuhar daje ljudima sigurnost i uči ih kako u kuhanju uživati, a jela koja Jamie pravi mogu pripremiti svi, sami kod kuće – čak i oni koji se kuhinje boje – i to tako da budu jednako slasna kao što izgledaju na slici.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter