Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Glee: Početak

Glee: Početak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sophia Lowell


ISBN:

978-953-316-246-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6091

Broj strana:

163

Težina:

180 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ukoliko vam još nije poznato što je Gleemanija i tko su Gleekovi, dopustite da vas upoznamo s detaljima.

Simpatični srednjoškolci svojim su talentom i obradama hitova već osvojili srca gledatelja širom svijeta, a veliku popularnost dokazuju i mnogobrojne nagrade koje su potvrdile ono što je već duže vrijeme jasno: Glee je pravi hit! Osvojio je Zlatni globus za najbolji serijal u kategoriji komedije ili mjuzikla, prema izboru Udruženja televizijskih kritičara koji su odabrali najbolje od najboljih u protekloj televizijskoj sezoni Glee je apsolutni pobjednik, osvojivši nagrade u mnogobrojnim kategorijama. Glee je tako proglašen najboljim novim serijalom, a Jane Lynch najboljom glumicom u humorističnom serijalu.

Pitate se zašto je svijet zahvatila Gleemanija i kako je uopće sve počelo u gimnaziji McKinley? Kada je Rachel zaključila da Finn nije samo isprazni nogometaš? Kako su Puck i Quinn započeli svoju supertajnu vezu? Ili kako je Glee opstao prije nego što se umiješala neustrašiva Rachel? Najbolje je da pročitate u romanima Glee. Hrvatski prijevod potpisuje Ivana Tolj, a ekipu na naslovnoj stranici i na poleđini nadamo se ne treba posebno predstavljati!

  • Originalni naziv: Glee: The Beginning
  • Prevodilac: Ivana Tolj
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ukoliko vam još nije poznato što je Gleemanija i tko su Gleekovi, dopustite da vas upoznamo s detaljima. Simpatični srednjoškolci svojim su talentom i obradama hitova već osvojili srca gledatelja širom svijeta, a veliku popularnost dokazuju i mnogobrojne nagrade koje su potvrdile ono što je već duže vrijeme jasno: Glee je pravi hit! Osvojio je Zlatni globus za najbolji serijal u kategoriji komedije ili mjuzikla, prema izboru Udruženja televizijskih kritičara koji su odabrali najbolje od najboljih u protekloj televizijskoj sezoni Glee je apsolutni pobjednik, osvojivši nagrade u mnogobrojnim kategorijama. Glee je tako proglašen najboljim novim serijalom, a Jane Lynch najboljom glumicom u humorističnom serijalu. Pitate se zašto je svijet zahvatila Gleemanija i kako je uopće sve počelo u gimnaziji McKinley? Kada je Rachel zaključila da Finn nije samo isprazni nogometaš? Kako su Puck i Quinn započeli svoju supertajnu vezu? Ili kako je Glee opstao prije nego što se umiješala neustrašiva Rachel? Najbolje je da pročitate u romanima Glee. Hrvatski prijevod potpisuje Ivana Tolj, a ekipu na naslovnoj stranici i na poleđini nadamo se ne treba posebno predstavljati!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter