Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Glas životinja

Glas životinja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-257-384-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

M8549

Broj strana:

204

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Margrit Coates ugledna je britanska iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama, autorica mnogih knjiga, od kojih je Komuniciranje sa životinjama prevedena i na hrvatski.

Margrit Coates putuje diljem svijeta, održavajući radionice, predavanja i iscjeljujući životinje, a domaći ljubitelji životinja imaju sreću da je već po drugi put možemo susresti u Zagrebu, jer u svibnju dolazi na promociju svoje nove knjige (više na www.planetopija.hr).
U svojoj novoj knjizi Margrit Coates nam donosi deset važnih pouka koje je i sama usvojila u svom radu sa životinjama. Mudrosti koju nam životinje nastoje prenijeti mogu nam promijeniti život – možemo naći spokoj, zadovoljstvo i novu životnu radost. Nijedna životinja nije premala ili previše divlja da se s njom ne bismo mogli povezati na razini duše. Od malog miša, lastavice, preko divnih ljubimaca, mačaka, pasa i konja, pa sve do orangutana i velikog sivog vuka – Margrit Coates prenosi nam predivne priče o želji životinja da živimo skladno na ovom planetu.
Priče koje diraju duboko u dušu, otvaraju nam oči i srce da prigrlimo svoje životinjske prijatelje i živimo uz njih i sa njima ispunjeniji i vredniji život.

  • Prevodilac: Merima Nikočević Ibrahimpašić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Margrit Coates ugledna je britanska iscjeliteljica i komunikatorica sa životinjama, autorica mnogih knjiga, od kojih je Komuniciranje sa životinjama prevedena i na hrvatski. Margrit Coates putuje diljem svijeta, održavajući radionice, predavanja i iscjeljujući životinje, a domaći ljubitelji životinja imaju sreću da je već po drugi put možemo susresti u Zagrebu, jer u svibnju dolazi na promociju svoje nove knjige (više na www.planetopija.hr). U svojoj novoj knjizi Margrit Coates nam donosi deset važnih pouka koje je i sama usvojila u svom radu sa životinjama. Mudrosti koju nam životinje nastoje prenijeti mogu nam promijeniti život – možemo naći spokoj, zadovoljstvo i novu životnu radost. Nijedna životinja nije premala ili previše divlja da se s njom ne bismo mogli povezati na razini duše. Od malog miša, lastavice, preko divnih ljubimaca, mačaka, pasa i konja, pa sve do orangutana i velikog sivog vuka – Margrit Coates prenosi nam predivne priče o želji životinja da živimo skladno na ovom planetu. Priče koje diraju duboko u dušu, otvaraju nam oči i srce da prigrlimo svoje životinjske prijatelje i živimo uz njih i sa njima ispunjeniji i vredniji život.

Dodatne informacije

Izdavač Planetopija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter