Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Glamurozni modni život Isabele B.

Glamurozni modni život Isabele B.

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Holly McQueen


ISBN:

978-953-316-236-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6097

Broj strana:

351

Težina:

355 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Godinu dana starija i iskusnija, dvadesetosmogodišnja Isabel Bookbinder se vratila. U međuvremenu neke je stvari u životu promijenila: uselila se k dečku odvjetniku i odmaknula od majčine opsesije usklađenosti bojama. A nakon što joj je propala karijera spisateljice, Isabel se ostavila ćorava posla pisanja kako bi se potpuno posvetila svom novom cilju i postala svjetski poznata dizajnerica.

Na kraju krajeva, pa bar ona razlikuje manolice od louboutinki i Pucci od Prade! Da ne spominje činjenicu da vječno proučava modne magazine. Ne časeći časa, pronašla je posao asistentice Nancy Tavistock, modne urednice magazina Atelier. Dok uči od najboljih, svijetla budućnost i modne piste čekaju samo nju! U samo nekoliko dana sastavit će svoju debitantsku kolekciju i osmisliti svoju parfemsku liniju (Isabelissimo).

Samo oni koji je dobro poznaju i koji su pročitali Glamurozni (dvostruki) život Isabel B, svjesni su da bi se njezin glamurozni modni život lako mogao pretvoriti u potpunu katastrofu (naravno, krajnje neglamuroznu)!

Svima ostalima toplo preporučujemo susret s ovom šarmantnom glavnom junakinjom. Jer, ako se vaši glamurozni snovi često pretvore u hladnu i nimalo glamuroznu realnost, Isabel bi vam lako mogla postati najbolja prijateljica.

  • Originalni naziv: THE GLAMUROUS FASHION...
  • Prevodilac: Sanja Vorkapić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Godinu dana starija i iskusnija, dvadesetosmogodišnja Isabel Bookbinder se vratila. U međuvremenu neke je stvari u životu promijenila: uselila se k dečku odvjetniku i odmaknula od majčine opsesije usklađenosti bojama. A nakon što joj je propala karijera spisateljice, Isabel se ostavila ćorava posla pisanja kako bi se potpuno posvetila svom novom cilju i postala svjetski poznata dizajnerica. Na kraju krajeva, pa bar ona razlikuje manolice od louboutinki i Pucci od Prade! Da ne spominje činjenicu da vječno proučava modne magazine. Ne časeći časa, pronašla je posao asistentice Nancy Tavistock, modne urednice magazina Atelier. Dok uči od najboljih, svijetla budućnost i modne piste čekaju samo nju! U samo nekoliko dana sastavit će svoju debitantsku kolekciju i osmisliti svoju parfemsku liniju (Isabelissimo). Samo oni koji je dobro poznaju i koji su pročitali Glamurozni (dvostruki) život Isabel B, svjesni su da bi se njezin glamurozni modni život lako mogao pretvoriti u potpunu katastrofu (naravno, krajnje neglamuroznu)! Svima ostalima toplo preporučujemo susret s ovom šarmantnom glavnom junakinjom. Jer, ako se vaši glamurozni snovi često pretvore u hladnu i nimalo glamuroznu realnost, Isabel bi vam lako mogla postati najbolja prijateljica.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter