Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Gavrani

Gavrani

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-382-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8798

Broj strana:

250

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Shaw McBride i Romeo Zderko, prijatelji iz djetinjstva, otputovali su iz Ohija gdje rade besciljne tehničarske poslove u potrazi za ostvarivanjem snova na Floridi. Pri prolasku kroz Georgiju, saznaju da je jedan mjesni bračni par osvojio glavnu nagradu na lutriji od 318 milijuna dolara.

Uskoro Mitch i Patsy Boatwright, novopečeni bogataši koji su sve dotad bili na samom pragu siromaštva, primaju neželjenog posjetitelja. Shaw im kaže da se Romeo vozi po njihovom gradiću, spreman pobiti njihove bližnje ako Mitch i Patsy ne predaju polovicu dobitka Shawu i Romeu. Dok se vijest o obiteljskom dobitku širi, pred kućom nastaje sve veća gužva, a u kući sve jači strah…

Prva dva romana Georgea Dawesa Greena, Porotnica i Valentinovo spiljskog čovjeka, postali su svjetski bestseleri i gotovo odmah nakon objavljivanja pretvoreni u izuzetno uspješne filmove. I u Hrvatskoj su u izdanju Algoritma doživjeli kultni status, te im s ponosom pridružujemo i njegov treći roman, na čije se objavljivanje čekalo 15 godina. Gavrani su beskompromisna psihološka studija načina na koji žrtve mogu početi obožavati svoje mučitelje u vrtlogu ludila, straha, izoliranosti, pohlepe i tlapnji o moći i slavi, a istovremeno su izuzetno napeti triler kojeg nećete moći ispustiti iz ruku! Prijevod je djelo Alana Legina.

  • Originalni naziv: Ravens
  • Prevodilac: Alan Legin
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Shaw McBride i Romeo Zderko, prijatelji iz djetinjstva, otputovali su iz Ohija gdje rade besciljne tehničarske poslove u potrazi za ostvarivanjem snova na Floridi. Pri prolasku kroz Georgiju, saznaju da je jedan mjesni bračni par osvojio glavnu nagradu na lutriji od 318 milijuna dolara. Uskoro Mitch i Patsy Boatwright, novopečeni bogataši koji su sve dotad bili na samom pragu siromaštva, primaju neželjenog posjetitelja. Shaw im kaže da se Romeo vozi po njihovom gradiću, spreman pobiti njihove bližnje ako Mitch i Patsy ne predaju polovicu dobitka Shawu i Romeu. Dok se vijest o obiteljskom dobitku širi, pred kućom nastaje sve veća gužva, a u kući sve jači strah… Prva dva romana Georgea Dawesa Greena, Porotnica i Valentinovo spiljskog čovjeka, postali su svjetski bestseleri i gotovo odmah nakon objavljivanja pretvoreni u izuzetno uspješne filmove. I u Hrvatskoj su u izdanju Algoritma doživjeli kultni status, te im s ponosom pridružujemo i njegov treći roman, na čije se objavljivanje čekalo 15 godina. Gavrani su beskompromisna psihološka studija načina na koji žrtve mogu početi obožavati svoje mučitelje u vrtlogu ludila, straha, izoliranosti, pohlepe i tlapnji o moći i slavi, a istovremeno su izuzetno napeti triler kojeg nećete moći ispustiti iz ruku! Prijevod je djelo Alana Legina.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter