Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Florida

Florida

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Loren Grof


ISBN:

978-86-80830-20-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5501

Broj strana:

217

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svojom uzbudljivom novom knjigom, Loren Grof uvodi čitaoca u svet istovremeno pripitomljen i divalj ‒ mesto u kojem opasnosti prirode vrebaju i čekaju da napadnu, ali najveće pretnje i tajne i dalje su emotivne i psihološke prirode. Među onima koji se snalaze u tom svetu su dve snalažljive napuštene sestre; usamljeni dečak, par bez dece, beskućnica koja traga; i nezaboravna junakinja koja se stalno pojavljuje ‒ odlučna i rastrzana supruga i majka.

U pričama u ovoj zbirci smenjuju se likovi, gradovi, decenije, čak i vekovi, ali Florida i njen pejzaž, klima, istorija i stanje uma, postaju gravitacioni centar: energija, raspoloženje koliko i prebivalište. Loren Grof premešta čitaoca pa ga trgne iznenadnim duhovitostima, talasima tuge, bleskom surovosti, dok piše o usamljenosti, besu, porodici i protoku vremena. Zapanjujuća, precizna i dirljiva, Florida je veličanstveno dostignuće.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svojom uzbudljivom novom knjigom, Loren Grof uvodi čitaoca u svet istovremeno pripitomljen i divalj ‒ mesto u kojem opasnosti prirode vrebaju i čekaju da napadnu, ali najveće pretnje i tajne i dalje su emotivne i psihološke prirode. Među onima koji se snalaze u tom svetu su dve snalažljive napuštene sestre; usamljeni dečak, par bez dece, beskućnica koja traga; i nezaboravna junakinja koja se stalno pojavljuje ‒ odlučna i rastrzana supruga i majka. U pričama u ovoj zbirci smenjuju se likovi, gradovi, decenije, čak i vekovi, ali Florida i njen pejzaž, klima, istorija i stanje uma, postaju gravitacioni centar: energija, raspoloženje koliko i prebivalište. Loren Grof premešta čitaoca pa ga trgne iznenadnim duhovitostima, talasima tuge, bleskom surovosti, dok piše o usamljenosti, besu, porodici i protoku vremena. Zapanjujuća, precizna i dirljiva, Florida je veličanstveno dostignuće.

Dodatne informacije

Izdavač Booka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter