Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

FIGURAE VENERIS - ljubavne igre u 110 položaja

FIGURAE VENERIS - ljubavne igre u 110 položaja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jovan Marić


ISBN:

86-83909-09-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0580

Broj strana:

141

Težina:

402 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Poštovani! Pred vama se, nalazi edukativna knjiga neobičnog sadržaja. Ona pokazuje stotinjak različitih poza u kojima je moguće voditi ljubav, tj. u kojima muškarac i žena mogu imati spolni odnos, tačnije - obavljati snošaj. Edukativnost ili podučavajući aspekt ove knjige sastoje se u detaljnom objašnjavanju svake poze sa idejom da se ljubavnim partnerima pojasne pogodnosti koje određena ljubavna ili snošajna poza imaju za ženu, odnosno za muškarca.

Neobičnost ove knjige je u tome što to većina ljudi, više ili manje, već zna. Jer, to je prirodni nagon dat čovjeku, tačnije, u pitanju je jedan genetski nasljedni program koji nam je dat samim činom rođenja. I, kao što znamo kako se žvače i guta hrana, isto tako bismo trebali znati koji pokreti se obavljaju prilikom vođenja ljubavi da bi i muškarac i žena uživali. No, nije uvijek tako. Veliki broj ljudi, pogotovo mladih, ne zna ili nije prakticiralo neke od ovih ljubavnih položaja koji se opisuju u knjizi. Zato je to vrlo korisna knjiga.

Isto tako, da bi se postigla što veća edukativnost objasnit ćemo mnoge pojmove iz seksologije, kao što ćemo spomenuti i suvremena znanja iz anatomije, a naročito fiziologije spolnih organa, koja su posljednjih godina umnožena mnogobrojnim naučnim istraživanjima. Uvodeći minijaturne, do savršenstva specijalno konstruirane optičke instrumente, u spolne organe čovjeka za vrijeme snošaja, saznali smo više o svemu nego što smo do tada znah. Pa, počnimo redom.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x145
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Poštovani! Pred vama se, nalazi edukativna knjiga neobičnog sadržaja. Ona pokazuje stotinjak različitih poza u kojima je moguće voditi ljubav, tj. u kojima muškarac i žena mogu imati spolni odnos, tačnije - obavljati snošaj. Edukativnost ili podučavajući aspekt ove knjige sastoje se u detaljnom objašnjavanju svake poze sa idejom da se ljubavnim partnerima pojasne pogodnosti koje određena ljubavna ili snošajna poza imaju za ženu, odnosno za muškarca. Neobičnost ove knjige je u tome što to većina ljudi, više ili manje, već zna. Jer, to je prirodni nagon dat čovjeku, tačnije, u pitanju je jedan genetski nasljedni program koji nam je dat samim činom rođenja. I, kao što znamo kako se žvače i guta hrana, isto tako bismo trebali znati koji pokreti se obavljaju prilikom vođenja ljubavi da bi i muškarac i žena uživali. No, nije uvijek tako. Veliki broj ljudi, pogotovo mladih, ne zna ili nije prakticiralo neke od ovih ljubavnih položaja koji se opisuju u knjizi. Zato je to vrlo korisna knjiga. Isto tako, da bi se postigla što veća edukativnost objasnit ćemo mnoge pojmove iz seksologije, kao što ćemo spomenuti i suvremena znanja iz anatomije, a naročito fiziologije spolnih organa, koja su posljednjih godina umnožena mnogobrojnim naučnim istraživanjima. Uvodeći minijaturne, do savršenstva specijalno konstruirane optičke instrumente, u spolne organe čovjeka za vrijeme snošaja, saznali smo više o svemu nego što smo do tada znah. Pa, počnimo redom.

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter