Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Fear Street - Varalica

Fear Street - Varalica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: R. L. Stine


ISBN:

978-953-220-160-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5675

Broj strana:

130

Težina:

153 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Carter Phillips iz dobre je obitelji, živi u otmjenom dijelu grada, ima najboljeg dečka, no u posljednje je vrijeme pod velikim pritiskom. Završni ispit iz matematike se bliži, a njezin otac očekuje rezultat koji ona, najblaže rečeno, ni u najluđim snovima ne može postići. No, na um će joj pasti rješenje koje na prvi pogled i ne izgleda tako loše.

Adam Messner živi u Ulici Straha i osim što je s njom na satu matematike za napredne iz potpuno je drugačijeg svijeta od onog kojeg Carter poznaje. No, upravo s njim Carter će sklopiti očajnički sporazum. On će umjesto nje pisati test, a ona će zauzvrat samo jednom izaći s njim.

Adam će fenomenalno riješiti test, a kada se jedan izlazak pretvori u dva pa u tri, a on nakon toga počne postavljati sve nevjerojatnije zahtjeve, Carter će shvatiti da s tipovima poput Adama nema šale. No, kako se izvući iz toga a ne odati se? Zar je ubojstvo jedino rješenje?

  • Originalni naziv: The Cheater
  • Prevodilac: Maja Sačer
  • Izdanje: 2
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Carter Phillips iz dobre je obitelji, živi u otmjenom dijelu grada, ima najboljeg dečka, no u posljednje je vrijeme pod velikim pritiskom. Završni ispit iz matematike se bliži, a njezin otac očekuje rezultat koji ona, najblaže rečeno, ni u najluđim snovima ne može postići. No, na um će joj pasti rješenje koje na prvi pogled i ne izgleda tako loše. Adam Messner živi u Ulici Straha i osim što je s njom na satu matematike za napredne iz potpuno je drugačijeg svijeta od onog kojeg Carter poznaje. No, upravo s njim Carter će sklopiti očajnički sporazum. On će umjesto nje pisati test, a ona će zauzvrat samo jednom izaći s njim. Adam će fenomenalno riješiti test, a kada se jedan izlazak pretvori u dva pa u tri, a on nakon toga počne postavljati sve nevjerojatnije zahtjeve, Carter će shvatiti da s tipovima poput Adama nema šale. No, kako se izvući iz toga a ne odati se? Zar je ubojstvo jedino rješenje?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter