Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Zvezde su moje odredište

Zvezde su moje odredište

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alfred Bester


ISBN:

978-86-7702-822-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0119

Broj strana:

272

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Guli Fojl, mašinista treće klase, neobrazovan, bez posebnih veština i zasluga, bez preporuka i bez ambicija. Ovaj sterotipni obični čovek na kraju je svog životnog puta. Jedini preživeli u napadu na brod Nomad, Fojl pluta u međuplanetarnom bezdanu u olupini broda. Ali, kad se spasilački brod Vorga ogluši o njegov poziv za pomoć i ostavi ga da pluta, Fojl će se izmeniti iz korena.

Opsednut žeđi za osvetom, Guli Fojl će izdržati osamljenost i bespuće svemira i naći način da se dočepa Zemlje kako bi našao vlasnika i posadu Vorge. Međutim, dok bude sprovodio u delo svoju ubistvenu osvetu, Fojl će nabasati na tajnu nezamislivih razmera...

Zvezde su moje odredište jedan je od ključnih romana moderne naučne fantastike. Mnogi od već klasičnih elemenata naučne fantastike i njenog podžanra kiberpanka prvi put se pominju upravo u radu Alfreda Bestera, bilo da je reč o teleportaciji, psihičkim sposobnostima, kiborzima ili megakorporacijama. Zbog ogromnog uticaja na žanr, mnogi smatraju Zvezde su moje odredište najvažnijim naučnofantastičnim romanom svih vremena.

  • Originalni naziv: The stars my destination...
  • Prevodilac: Miloš Petrik
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Guli Fojl, mašinista treće klase, neobrazovan, bez posebnih veština i zasluga, bez preporuka i bez ambicija. Ovaj sterotipni obični čovek na kraju je svog životnog puta. Jedini preživeli u napadu na brod Nomad, Fojl pluta u međuplanetarnom bezdanu u olupini broda. Ali, kad se spasilački brod Vorga ogluši o njegov poziv za pomoć i ostavi ga da pluta, Fojl će se izmeniti iz korena. Opsednut žeđi za osvetom, Guli Fojl će izdržati osamljenost i bespuće svemira i naći način da se dočepa Zemlje kako bi našao vlasnika i posadu Vorge. Međutim, dok bude sprovodio u delo svoju ubistvenu osvetu, Fojl će nabasati na tajnu nezamislivih razmera... Zvezde su moje odredište jedan je od ključnih romana moderne naučne fantastike. Mnogi od već klasičnih elemenata naučne fantastike i njenog podžanra kiberpanka prvi put se pominju upravo u radu Alfreda Bestera, bilo da je reč o teleportaciji, psihičkim sposobnostima, kiborzima ili megakorporacijama. Zbog ogromnog uticaja na žanr, mnogi smatraju Zvezde su moje odredište najvažnijim naučnofantastičnim romanom svih vremena.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter