Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Tri mračne krune

Tri mračne krune

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kendare Blake


ISBN:

9788660354657

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B2231

Broj strana:

324

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tri mračne krune je burna priča zasnovana na obmani,
isprepletana sebičnim željama za iskupljenjem i osvetom u prevrtljivoj igri koja prati tradiciju podmukle vladavine matrijarhata.

U svakoj generaciji na ostrvu Fenbern rode se trojke - tri kraljice, koje imaju jednako pravo na tron i određenu vrstu magije na
raspolaganju. Mirabela je žestoka upravljačica elementima, sposobna da sprži sve i svakoga vatrom i munjama čim pucne prstima. Ketrin, trovačica, može da konzumira najsmrtonosnije otrove, a da je čak ni stomak ne zaboli. Za Arsino, upravljačicu prirodom, kažu da ima sposobnost da učini da ruže procvetaju, dok divlje zveri rade sve što im ona kaže.

Međutim, kraljevsko poreklo ne garantuje da će neka od njih biti kraljica. Svaka sestra mora da se bori za krunu. Ona koja izgubi borbu – gubi i život. U noći kada napune šesnaest godina, njihova borba počinje. Poslednja kraljica koja ostane živa biće krunisana.

  • Originalni naziv: Three Dark Crowns
  • Prevodilac: Lazar Ranđelović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri mračne krune je burna priča zasnovana na obmani, isprepletana sebičnim željama za iskupljenjem i osvetom u prevrtljivoj igri koja prati tradiciju podmukle vladavine matrijarhata. U svakoj generaciji na ostrvu Fenbern rode se trojke - tri kraljice, koje imaju jednako pravo na tron i određenu vrstu magije na raspolaganju. Mirabela je žestoka upravljačica elementima, sposobna da sprži sve i svakoga vatrom i munjama čim pucne prstima. Ketrin, trovačica, može da konzumira najsmrtonosnije otrove, a da je čak ni stomak ne zaboli. Za Arsino, upravljačicu prirodom, kažu da ima sposobnost da učini da ruže procvetaju, dok divlje zveri rade sve što im ona kaže. Međutim, kraljevsko poreklo ne garantuje da će neka od njih biti kraljica. Svaka sestra mora da se bori za krunu. Ona koja izgubi borbu – gubi i život. U noći kada napune šesnaest godina, njihova borba počinje. Poslednja kraljica koja ostane živa biće krunisana.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter