Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Smrtonosne mašine - Knjiga prva (Smrtonosne mašine)

Smrtonosne mašine - Knjiga prva (Smrtonosne mašine)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Philip Reeve


ISBN:

978-86-6035-546-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B4315

Broj strana:

271

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Svet je razoren Šezdesetominutnim ratom, a pokretni gradovi već hiljadama godina jure na točkovima po goletima u kojima više nema ničega sem blata i močvara, prinuđeni da proždiru jedni druge ne bi li pronašli gorivo za dalje kretanje. Držeći se načela gradskog darvinizma, pogonski grad London jede sva druga mesta oko sebe ne bi li obnovio zalihe i opstao. Kada se njegove vođe dokopaju razornog oružja iz Šezdesetominutnog rata u nameri da ga upotrebe na Protivpogonskoj ligi, čiji gradovi žive u miru i izobilju daleko od nasilnog Bespuća po kom pogonski gradovi seju smrt i međusobno se proždiru, mladi istoričar, pripravnik Tom, moraće da ustane protiv sopstvenog grada kako bi sprečio da zlo zavlada čitavim svetom.

Kotrljajući gradovi, leteći brodovi, nebeska naselja, gusarska sela na točkovima samo su deo maštovitog sveta koji Filip Riv opisuje kroz četiri knjige sage Smrtonosne mašine koja uskoro dobija i filmsku verziju u produkciji Pitera Džeksona!

  • Originalni naziv: Mortal Engines
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svet je razoren Šezdesetominutnim ratom, a pokretni gradovi već hiljadama godina jure na točkovima po goletima u kojima više nema ničega sem blata i močvara, prinuđeni da proždiru jedni druge ne bi li pronašli gorivo za dalje kretanje. Držeći se načela gradskog darvinizma, pogonski grad London jede sva druga mesta oko sebe ne bi li obnovio zalihe i opstao. Kada se njegove vođe dokopaju razornog oružja iz Šezdesetominutnog rata u nameri da ga upotrebe na Protivpogonskoj ligi, čiji gradovi žive u miru i izobilju daleko od nasilnog Bespuća po kom pogonski gradovi seju smrt i međusobno se proždiru, mladi istoričar, pripravnik Tom, moraće da ustane protiv sopstvenog grada kako bi sprečio da zlo zavlada čitavim svetom. Kotrljajući gradovi, leteći brodovi, nebeska naselja, gusarska sela na točkovima samo su deo maštovitog sveta koji Filip Riv opisuje kroz četiri knjige sage Smrtonosne mašine koja uskoro dobija i filmsku verziju u produkciji Pitera Džeksona!

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter