Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Pola rata

Pola rata

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2346-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5482

Broj strana:

432

Težina:

410 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Treća knjiga Skrhanog mora.
Fantastika za sve uzraste i sva vremena. Skrhano more je doseglo svoj vrhunac. Tor.com
Riječi su oružje.
Kneginja Skara je gledala kako sve što je u životu voljela postaje krv i pepeo. Ostale su joj samo riječi. Ali prave riječi znaju da budu smrtonosne kao sječivo. Ona mora da savlada svoje strahove i izoštri misli do ubitačne britkosti ako hoće da povrati svoju djedovinu.
Samo pola rata se vodi mačevima.
Lukavi otac Jarvi prešao je dug put od obogaljenog roba do kraljevog staratelja. Stare dušmane pretvorio je u saveznike i sklopio kolebljivi mir. Ali sada je surova i neumoljiva baba Veksen okupila najveću vojsku još od vremena kada su vilovnjaci ratovali protiv Boga, a na njeno čelo postavila Jarkog Jilinga - čovjeka koji se ne klanja nijednom drugom bogu do Smrti.
Čovjek ponekad mora da se protiv zla bori zlom.
Neki - kao što su Trn Batu i mačonoša Rait - rođeni su da se bore. Drugi - kao što su Brand kovač i Kol drvodelja - radije bi da stoje na svjetlu. Ali kada Majka Rat raširi svoja željezna krila, možda će čitavo Skrhano more zastrti mrakom.

Dinamična priča o izdaji i osveti, koja me je zgrabila već na prvoj stranici i nije me puštala do samog kraja. Džordž R. R. Martin

Munjevite bitke, još brži preokreti i britki dijalozi. Izvrsno! Daily News

  • Originalni naziv: Half a War
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Edicija: Skrhano more
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Treća knjiga Skrhanog mora. Fantastika za sve uzraste i sva vremena. Skrhano more je doseglo svoj vrhunac. Tor.com Riječi su oružje. Kneginja Skara je gledala kako sve što je u životu voljela postaje krv i pepeo. Ostale su joj samo riječi. Ali prave riječi znaju da budu smrtonosne kao sječivo. Ona mora da savlada svoje strahove i izoštri misli do ubitačne britkosti ako hoće da povrati svoju djedovinu. Samo pola rata se vodi mačevima. Lukavi otac Jarvi prešao je dug put od obogaljenog roba do kraljevog staratelja. Stare dušmane pretvorio je u saveznike i sklopio kolebljivi mir. Ali sada je surova i neumoljiva baba Veksen okupila najveću vojsku još od vremena kada su vilovnjaci ratovali protiv Boga, a na njeno čelo postavila Jarkog Jilinga - čovjeka koji se ne klanja nijednom drugom bogu do Smrti. Čovjek ponekad mora da se protiv zla bori zlom. Neki - kao što su Trn Batu i mačonoša Rait - rođeni su da se bore. Drugi - kao što su Brand kovač i Kol drvodelja - radije bi da stoje na svjetlu. Ali kada Majka Rat raširi svoja željezna krila, možda će čitavo Skrhano more zastrti mrakom. Dinamična priča o izdaji i osveti, koja me je zgrabila već na prvoj stranici i nije me puštala do samog kraja. Džordž R. R. Martin Munjevite bitke, još brži preokreti i britki dijalozi. Izvrsno! Daily News

    Dodatne informacije

    Izdavač Laguna
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter