Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Nevidljivi čovek

Nevidljivi čovek

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6457-354-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6704

Broj strana:

207

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Prvi put objavljen 1897. godine, Nevidljivi čovek je jedan od najpoznatijih naučno-fantastičnih romana u istoriji književnosti. Ovom pseudonaučnom pričom iz ranih dana stvaralaštva, H. Dž. Vels je zauzeo mesto jednog od prvih i najboljih pisaca naučne fantastike.Godine koje je proveo kao student prirodnih nauka nadahnule su veliki broj njegovih ranih dela, uključujući i ovu krajnje neobičnu i originalnu priču.Smeštena u Engleskoj na samom početku dvadesetog veka, radnja se bavi Grifinom, naučnikom koji je otkrio način da sebe učini nevidljivim. Njegove početne, gotovo komične pustolovine uskoro će zameniti jeziva dela kojima pokušava da nametne strahovladu žiteljima seoceta u kojem je potražio utočište.

Poznat po bujnoj mašti, napetosti i psihološkim uvidima, Nevidljivi čovek i danas pleni pažnju ljubitelja naučne fantastike, kao što je to činio i pre više od sto godina.

  • Prevodilac: Igor Solunac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvi put objavljen 1897. godine, Nevidljivi čovek je jedan od najpoznatijih naučno-fantastičnih romana u istoriji književnosti. Ovom pseudonaučnom pričom iz ranih dana stvaralaštva, H. Dž. Vels je zauzeo mesto jednog od prvih i najboljih pisaca naučne fantastike.Godine koje je proveo kao student prirodnih nauka nadahnule su veliki broj njegovih ranih dela, uključujući i ovu krajnje neobičnu i originalnu priču.Smeštena u Engleskoj na samom početku dvadesetog veka, radnja se bavi Grifinom, naučnikom koji je otkrio način da sebe učini nevidljivim. Njegove početne, gotovo komične pustolovine uskoro će zameniti jeziva dela kojima pokušava da nametne strahovladu žiteljima seoceta u kojem je potražio utočište. Poznat po bujnoj mašti, napetosti i psihološkim uvidima, Nevidljivi čovek i danas pleni pažnju ljubitelja naučne fantastike, kao što je to činio i pre više od sto godina.

Dodatne informacije

Izdavač Dereta
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter