Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Stepenice ka nebu

Stepenice ka nebu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7473-396-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3550

Broj strana:

315

Težina:

586 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,46 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavljajući priču započetu u DVANAESTOJ PLANETI, prvoj knjizi zemaljskih hronika, gdje ovaj naučnik tvrdi i dokazuje da smo nastali genetskim manipulacijama Nefilima, superiorne rase sa planete Nubiru, koja nam se približava svakih 3600 godina, Sićin pomijera granice svojih istraživanja.

Ovaj učeni i cijenjeni autor, kombinujući u svom stilu posljednja naučna otkrića i svoje neiscrpno poznavanje starih tekstova, polazi za vječitim pokušajima čovječanstva da dokuči misterije univerzuma, života i onoga što nas čeka nakon smrtnog časa. Prateći osvajanja Aleksandra Makedonskog i poredeći ih sa putem koji je odabrao legendarni Gilgames on započinje priču o potrazi za besmrtnošću. Vodeći nas u Zemlju Bogova, on u drugoj knjizi zemaljskih hronika, otkriva potpuno novo značenje velikih piramida u Gizi, Sfinge i drugih zagonetnih spomenika prošlosti širom naše planete.

Povezujuci Biblijske tekstove, savremene mape i nova otkrića pokazuje da su mnoge prihvaćene teze i pretpostavke posljedice falsifikata pojedinih arheologa, željnih svjetske slave. Govori o ljudima prije i poslije Potopa i o mjestima sa kojih je čovek u davna vremena mogao da se vine u vječnost, među zvijezde.

  • Originalni naziv: The Stairways to Heaven...
  • Prevodilac: Tatjana Milosavljević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavljajući priču započetu u DVANAESTOJ PLANETI, prvoj knjizi zemaljskih hronika, gdje ovaj naučnik tvrdi i dokazuje da smo nastali genetskim manipulacijama Nefilima, superiorne rase sa planete Nubiru, koja nam se približava svakih 3600 godina, Sićin pomijera granice svojih istraživanja. Ovaj učeni i cijenjeni autor, kombinujući u svom stilu posljednja naučna otkrića i svoje neiscrpno poznavanje starih tekstova, polazi za vječitim pokušajima čovječanstva da dokuči misterije univerzuma, života i onoga što nas čeka nakon smrtnog časa. Prateći osvajanja Aleksandra Makedonskog i poredeći ih sa putem koji je odabrao legendarni Gilgames on započinje priču o potrazi za besmrtnošću. Vodeći nas u Zemlju Bogova, on u drugoj knjizi zemaljskih hronika, otkriva potpuno novo značenje velikih piramida u Gizi, Sfinge i drugih zagonetnih spomenika prošlosti širom naše planete. Povezujuci Biblijske tekstove, savremene mape i nova otkrića pokazuje da su mnoge prihvaćene teze i pretpostavke posljedice falsifikata pojedinih arheologa, željnih svjetske slave. Govori o ljudima prije i poslije Potopa i o mjestima sa kojih je čovek u davna vremena mogao da se vine u vječnost, među zvijezde.

Dodatne informacije

Izdavač Moć knjige
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter