Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Domaćin

Domaćin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-30-047-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4252

Broj strana:

850

Težina:

750 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj dosad neviđenoj mješavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto tijelo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposijeda ljudska tijela i briše njihove ličnosti.

Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno tijelo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živjela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora.

Međutim, bitisanje u ljudskom tijelu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema namjeru da se preda bez borbe - umjesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sjećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvijek u bjekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovjekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti natjeraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, njih dvije će krenuti u opasnu i neizvjesnu potragu za muškarcem kojeg obje vole.

  • Originalni naziv: The Host
  • Prevodilac: Vesna Džuverović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj dosad neviđenoj mješavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto tijelo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposijeda ljudska tijela i briše njihove ličnosti. Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno tijelo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živjela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora. Međutim, bitisanje u ljudskom tijelu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema namjeru da se preda bez borbe - umjesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sjećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvijek u bjekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovjekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti natjeraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, njih dvije će krenuti u opasnu i neizvjesnu potragu za muškarcem kojeg obje vole.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter