Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Anđeologija

Anđeologija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7310-460-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3401

Broj strana:

441

Težina:

559 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Uzbudljiva priča o antičkom sukobu obnovljenom u savremenom dobu - između tajnog društva i najmračnijih bića sa nebesa.

Sestra Evanđelina je bila još djevojčica kada je otac njeno vaspitanje prepustio franjevačkom redu sestara Vječite molitve u unutrašnjosti Nju Jorka. Ova dvadesettrogodišnja djevojka je slučajno otkrila pismo iz davne 1943.godine, koje je poznati filantrop Ebigejl Rokfeler napisala pokojnoj upravnici manastira sv. Ruže. To pismo će uvući sestru Evanđelinu u tajanstvenu priču staru hiljadu godina: u antički konflikt između udruženja anđeologa i čudovišno lijepih potomaka anđela i čovjeka - Nefilima.

U pismima se kriju tajne za kojima očajnički traga Nefilim, nekada moćno biće koje želi da izazove nove sukobe, uništi sve ono što je dobro u čovjeku i ostvari potpunu dominaciju nad ljudskom rasom. Generacije i generacije anđeologa položile su svoje živote pokušavajući da zaustavi ovo stvorenje. Sestra Evanđelina se pridružuje toj borbi, koja polazi iz seoske opatije na rjeci Hadson i preko pariškog groblja na Monparnasu vodi do planinskih oblasti Bugarske.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Uzbudljiva priča o antičkom sukobu obnovljenom u savremenom dobu - između tajnog društva i najmračnijih bića sa nebesa. Sestra Evanđelina je bila još djevojčica kada je otac njeno vaspitanje prepustio franjevačkom redu sestara Vječite molitve u unutrašnjosti Nju Jorka. Ova dvadesettrogodišnja djevojka je slučajno otkrila pismo iz davne 1943.godine, koje je poznati filantrop Ebigejl Rokfeler napisala pokojnoj upravnici manastira sv. Ruže. To pismo će uvući sestru Evanđelinu u tajanstvenu priču staru hiljadu godina: u antički konflikt između udruženja anđeologa i čudovišno lijepih potomaka anđela i čovjeka - Nefilima. U pismima se kriju tajne za kojima očajnički traga Nefilim, nekada moćno biće koje želi da izazove nove sukobe, uništi sve ono što je dobro u čovjeku i ostvari potpunu dominaciju nad ljudskom rasom. Generacije i generacije anđeologa položile su svoje živote pokušavajući da zaustavi ovo stvorenje. Sestra Evanđelina se pridružuje toj borbi, koja polazi iz seoske opatije na rjeci Hadson i preko pariškog groblja na Monparnasu vodi do planinskih oblasti Bugarske.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter