Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Muza

Muza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džesi Barton


ISBN:

978-86-521-2892-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M8381

Broj strana:

424

Težina:

357 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Slika skriva hiljadu reči…

Strastvena i magična priča o želji, ambiciji i načinima na koji istorijske plime neumitno oblikuju živote običnih ljudi.

Engleska, 1967. godine. Odela Bastijen je doseljenica s Kariba koja pokušava da se snađe u Londonu. Pošto je počela da radi u uglednom Skeltonovom umetničkom institutu, otkriva sliku čiji je autor navodno Isak Robles. Tajanstvena smrt ovog izuzetno darovitog mladog slikara već decenijama zbunjuje umetnički svet. Uzbuđenje oko slike prate intrige oko suprotstavljenih priča o njenom otkriću. Uvučena u složenu mrežu tajni i obmana, Odela ne zna može li da veruje ikome – pa čak i svojoj opčinjavajućoj starijoj koleginici Mardžori Kvik.

Španija, 1936. Oliva Šlos, kćerka bečkog trgovca umetničkim delima i bogata naslednica, stiže s roditeljima u Arazuelo, siromašno, nemirno selo na južnoj obali. Zbližava se s Terezom, mladom sluškinjom, i Terezinim polubratom Isakom Roblesom, idealistom i ambicioznim slikarom, koji se nedavno vratio iz Barselone. Isak je amater koga pokreće revolucionarni žar i koji sanja da postane slavan kao njegov zemljak Pikaso.

Tereza i Isak, siromašna vanbračna deca lokalnog zemljoposednika, se ubacuju u porodični život Šlosovih i pomažu Olivi da prikrije svoj talenat za umetnost, što će dovesti do strašnih posledica koje će odjekivati kroz mnoge godine što slede.

  • Originalni naziv: The Muse
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Slika skriva hiljadu reči… Strastvena i magična priča o želji, ambiciji i načinima na koji istorijske plime neumitno oblikuju živote običnih ljudi. Engleska, 1967. godine. Odela Bastijen je doseljenica s Kariba koja pokušava da se snađe u Londonu. Pošto je počela da radi u uglednom Skeltonovom umetničkom institutu, otkriva sliku čiji je autor navodno Isak Robles. Tajanstvena smrt ovog izuzetno darovitog mladog slikara već decenijama zbunjuje umetnički svet. Uzbuđenje oko slike prate intrige oko suprotstavljenih priča o njenom otkriću. Uvučena u složenu mrežu tajni i obmana, Odela ne zna može li da veruje ikome – pa čak i svojoj opčinjavajućoj starijoj koleginici Mardžori Kvik. Španija, 1936. Oliva Šlos, kćerka bečkog trgovca umetničkim delima i bogata naslednica, stiže s roditeljima u Arazuelo, siromašno, nemirno selo na južnoj obali. Zbližava se s Terezom, mladom sluškinjom, i Terezinim polubratom Isakom Roblesom, idealistom i ambicioznim slikarom, koji se nedavno vratio iz Barselone. Isak je amater koga pokreće revolucionarni žar i koji sanja da postane slavan kao njegov zemljak Pikaso. Tereza i Isak, siromašna vanbračna deca lokalnog zemljoposednika, se ubacuju u porodični život Šlosovih i pomažu Olivi da prikrije svoj talenat za umetnost, što će dovesti do strašnih posledica koje će odjekivati kroz mnoge godine što slede.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter