Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Magnus Čejs i bogovi Asgarda - Mač leta

Magnus Čejs i bogovi Asgarda - Mač leta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rik Riordan


ISBN:

978-86-521-4585-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1052

Broj strana:

472

Težina:

437 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,70 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Autor serijala Persi Džekson i bogovi Olimpa

Kategorije:

Sadržaj:

Magnus Čejs je oduvek bio problematično dete. Nakon misteriozne smrti njegove majke živeo je sam na ulicama Bostona, preživljavao je zahvaljujući svojoj dovitljivosti. Bistar, okretan i brz, uvek je bio korak ispred policije i radnika socijalne službe.

I pored svega toga, jednog dana u trag mu je ušao bogati ujak, koga je jedva poznavao, čovek za koga je njegova majka tvrdila da je izuzetno opasan i da treba da ga se kloni. Ujak Randolf mu odaje neverovatnu tajnu: Magnus je sin nordijskog boga. Vikinški mitovi su istiniti. Bogovi Asgarda se spremaju za rat. Trolovi, divovi i čudovišta se okupljaju i pripremaju za sudnji dan, Ragnarok.

Da bi sprečio ovaj sukob, Magnus mora da pretraži Devet svetova kako bi pronašao oružje koje je izgubljeno hiljadama godina. Kada ga napad vatrenih divova primora da bira između sopstvene bezbednosti i života stotina nevinih, Magnus donosi fatalnu odluku.

Ponekad je jedini način da započnete novi život da umrete…

  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Magnus Čejs je oduvek bio problematično dete. Nakon misteriozne smrti njegove majke živeo je sam na ulicama Bostona, preživljavao je zahvaljujući svojoj dovitljivosti. Bistar, okretan i brz, uvek je bio korak ispred policije i radnika socijalne službe. I pored svega toga, jednog dana u trag mu je ušao bogati ujak, koga je jedva poznavao, čovek za koga je njegova majka tvrdila da je izuzetno opasan i da treba da ga se kloni. Ujak Randolf mu odaje neverovatnu tajnu: Magnus je sin nordijskog boga. Vikinški mitovi su istiniti. Bogovi Asgarda se spremaju za rat. Trolovi, divovi i čudovišta se okupljaju i pripremaju za sudnji dan, Ragnarok. Da bi sprečio ovaj sukob, Magnus mora da pretraži Devet svetova kako bi pronašao oružje koje je izgubljeno hiljadama godina. Kada ga napad vatrenih divova primora da bira između sopstvene bezbednosti i života stotina nevinih, Magnus donosi fatalnu odluku. Ponekad je jedini način da započnete novi život da umrete…

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Autor serijala Persi Džekson i bogovi Olimpa

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter